Piramida trestiei de zahăr Bio Sugar Cane Roly Poly Pyramid LIttle Smoby 5 cercuri Green 100% reciclabilă de la 12 luni

Detalii privind produsul

Piramida din trestie de zahăr Roly Poly Pyramid de la producătorul francez Smoby este un cadou excelent pentru toți copiii de la 1 an. Piramida este formată din 5 cercuri colorate, pe care băieții și fetele le pun pe bază de la cel mai mare la cel mai mic. În partea cea mai înaltă a piramidei, este un palmier. Piramida dezvoltă în mod jucăuș abilitățile motorice, gândirea spațială și logică. Este fabricat din trestie de zahăr adevărată, deci este 100% reciclabil, în timp ce materialul său de plastic constă în până la 90% ingrediente organice, obținute din trestie de zahăr cu creștere rapidă.

Piramida o să fie ambalată într-un ambalaj elegant, din carton rezistent, care poate fi 100% reciclat. Producția de jucării din plastic durabil este în prezent o mare provocare pentru toți producătorii, iar Smoby este printre primii. Jucăriile din plastic pe bază de plante au aceeași calitate, durabilitate și finisaj neted ca jucăriile din plastic derivat din petrol, așa că nu veți observa diferența. Oferiți-le copiilor jucării care salvează mediul. Piramida pliabilă dezvoltă simțurile copiilor, aceștia cunosc culori noi și forme. Trezește în ei, interes pentru lumea înconjurătoare, dezvoltă imaginația și creativitatea. Puteți duce piramida copilului dvs. in vizite, excursii, datorita dimensiunilor reduse o poti impacheta cu usurinta.

Producătorul Smoby aduce copiilor de ani de zile jucării fermecătoare cu propria sa poveste. Materialul de pe jucăriile Smoby este durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor, fiind catifelat la atingere. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite a-i menține pe copiii în siguranță și pentru a-i proteja de rănire în timpul jocurilor distractive. Culorile de pe jucăriile Smoby dezvoltă creativitatea și individualitatea copiilor, îi atrag pe fiecare copil. Jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță și sunt o garanție a calității franceze și a aspectului original.

Doprava nad 39€ RO zima

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 12 luni
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni17*17*23 cm
Inaltimea produsului23 cm
Dimensiunile ambalajului17*17*22 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Culoareacrem
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...