Piese de schimb pentru cale ferată Train Engine Shed Eichhorn depozit pentru trenuri cu șine 32 cm lungime de la 3 ani

Detalii privind produsul

Piesele de schimb pentru calea ferată Train Engine Shed de la producătorul german Eichhorn, vor încânta toți copilașii de la 3 ani, care se joacă cu drag cu căile ferate. Cei mici se pot bucura de depozitul pentru trenuri cu 3 porți roșii care se deschid, șină și bara de protecție multidirecțională. Copilașii se vor putea juca de-a designeri și reparatori de trenuri, pur și simplu își vor extinde calea ferată cu depozitul și vor experimenta o serie de experiențe realiste. Cu aceste accesorii, cei mici își dezvoltă imaginația, gândirea logică și câștigă simțul responsabilității. Depozitul cu șine atinge o lungime totală de 32 cm și este realizat din lemn de fag de înaltă calitate și materiale durabile din plastic, astfel încât să poată distra copilașii ani de zile.

Calitatea germană și designul original al pieselor individuale, stimulează dezvoltarea imaginației și creativității, le trezesc curiozitatea. Asamblarea căilor ferate, reprezintă o relaxare plăcută pentru copii și, în același timp, aceștia au posibilitatea de a planifica construcția viitoarei căi, la fel ca inginerii adevărați. Cei mici își îmbunătățesc astfel abilitățile motorice și imaginația tehnică, descoperind noi posibilități de joacă și combinații diferite. Lemnul de cea mai bună calitate, prelucrat și utilizat în într-un mod ecologic, va aduce în camera copiilor, o atmosferă confortabilă și plăcută. Suprafața netedă a lemnului tratat cu atenție și detaliile prelucrate cu precizie, garantează siguranța copiilor în timpul jocului.

De mai bine de 60 de ani, producătorul german Eichhorn aduce băieților și fetelor jucării din lemn de cea mai înaltă calitate, care susțin pe deplin dezvoltarea creativității și individualității copiilor. Produsele premium Eichhorn sunt atemporale și vor încânta următoarea generație. Sprijină curiozitatea sănătoasă a copiilor, imaginația și totodată le dezvoltă abilitățile motorice. Cele mai înalte standarde etice și de mediu ale lui Eichhorn contribuie la protejarea tradițională a pădurilor și participă activ la refacerea lor, după cum dovedesc și certificatele obținute de organizația non-profit FSC (The Forest Stewardship Council), care este acordată pentru abordarea responsabilă a exploatării forestiere în condiții ecologice și etice. O mare parte din producție provine din orașul Lam, care se află direct în pădurea Bavareză. Jucăriile din lemn îndeplinesc criteriile și standardele stricte de siguranță stabilite de Uniunea Europeană, astfel încât copilașii dvs. să se joace în cea mai mare siguranță.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaGermania
Dimensiunile ambalajului14*29*25 cm
Lungime intreaga32 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate0,63 kg
Note100% FSC recycled
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...