Piese de schimb pentru cale ferată Train Soundstation Eichhorn gara electronică cu 4 sunete de la 3 ani

Detalii privind produsul

Piesele de schimb pentru cale ferată Train Soundstation de la producătorul german Eichhorn, oferă copiilor de la de 3 ani gara electronică minunată, realizată din lemn de fag de cea mai înaltă calitate, care este plăcut și catifelat la atingere. Frumoasa stație cu acoperiș roșu va încânta copilașii la prima vedere, în timp ce poate emite 4 sunete care le vor aduce copiilor experiențe mult mai realiste în timp ce se joacă de-a povestitori și șoferi de tren. Băieții și fetele controlează modulul cu sunete folosind 4 butoane, care sunt amplasate pe acoperiș. Stația din lemn îi va ajuta pe copii să își dezvolte imaginația, gândirea logică și să se distreze ascultând anunțurile de la gară.

Designul german și prelucrarea precisă a accesoriilor din lemn, stimulează dezvoltarea imaginației și creativității, le trezesc curiozitatea. Asamblarea șinelor de cale ferată, reprezintă o relaxare plăcută pentru copii și în același timp, aceștia au posibilitatea de a planifica construcția unei noi căi ferate, mult mai mari, cu piese și accesorii de cea mai bună calitate. Cei mici își îmbunătățesc abilitățile motorice și imaginația tehnică, descoperind noi posibilități de joacă. Culorile vibrante și bogate ale accesoriilor, în combinație cu materialul natural, vor înveseli fiecare cameră a copiilor și detaliile prelucrate cu precizie garantează siguranța copiilor în timpul jocului. Gara are o lungime 20,5 cm și 14 cm înălțime, este o extensie perfectă pentru jocurile de construit Eichhorn.

De mai bine de 60 de ani, producătorul german Eichhorn aduce băieților și fetelor jucării din lemn de cea mai înaltă calitate, care susțin pe deplin dezvoltarea creativității și individualității copiilor. Produsele premium Eichhorn sunt atemporale și vor încânta următoarea generație. Sprijină curiozitatea sănătoasă a copiilor, imaginația și totodată le dezvoltă abilitățile motorice. Cele mai înalte standarde etice și de mediu ale lui Eichhorn contribuie la protejarea tradițională a pădurilor și participă activ la refacerea lor, după cum dovedesc și certificatele obținute de organizația non-profit FSC (The Forest Stewardship Council), care este acordată pentru abordarea responsabilă a exploatării forestiere în condiții ecologice și etice. O mare parte din producție provine din orașul Lam, care se află direct în pădurea Bavareză. Jucăriile din lemn îndeplinesc criteriile și standardele stricte de siguranță stabilite de Uniunea Europeană, astfel încât copilașii dvs. să se joace în cea mai mare siguranță.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaGermania
Dimensiunile ambalajului11*25*20 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate0,63 kg
Note100% FSC recycled
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...