Piese de schimb pentru cale ferată Train Track-Set Eichhorn set extra mare 50 piese de la 3 ani

Detalii privind produsul

Surprindeți-vă copilul cu piese de schimb pentru calea ferată Train Track-Set de la producătorul german Eichhorn, datorită cărora, cei mici își pot pot adapta și extinde pista în funcție de propriile idei. Setul extra mare conține până la 50 de piese din lemn de fag de cea mai bună calitate, printre care există 8 șine lungi curbate, 8 șine scurte, 4 șine lungi drepte, 4 șine scurte drepte, 12 îmbinări, 4 șine de ieșire, 2 șine de comutare, 4 stâlpi, 2 bare de protecție și 2 rampe. Accesoriile perfecte îi vor ajuta pe copilașii de la vârsta de 3 ani să își dezvolte imaginația, gândirea logică, iar jocul proiectantului căilor ferate va fi și mai realist. Căile ferate de la Eichhorn vor crește împreună cu copilul dvs.

Calitatea germană și designul original al pieselor individuale, stimulează dezvoltarea imaginației și creativității, le trezesc curiozitatea. Asamblarea căilor ferate, reprezintă o relaxare plăcută pentru copii și, în același timp, aceștia au posibilitatea de a planifica construcția viitoarei căi, la fel ca inginerii adevărați. Cei mici își îmbunătățesc astfel abilitățile motorice și imaginația tehnică, descoperind noi posibilități de joacă și combinații diferite. Lemnul de cea mai bună calitate, prelucrat și utilizat în într-un mod ecologic, va aduce în camera copiilor, o atmosferă confortabilă și plăcută, ajutându-i pe copii să-și creeze o relație pozitivă cu natura. Suprafața netedă a lemnului tratat cu atenție și detaliile prelucrate cu precizie, garantează siguranța copiilor în timpul jocului.

De mai bine de 60 de ani, producătorul german Eichhorn aduce băieților și fetelor jucării din lemn de cea mai înaltă calitate, care susțin pe deplin dezvoltarea creativității și individualității copiilor. Produsele premium Eichhorn sunt atemporale și vor încânta următoarea generație. Sprijină curiozitatea sănătoasă a copiilor, imaginația și totodată le dezvoltă abilitățile motorice. Cele mai înalte standarde etice și de mediu ale lui Eichhorn contribuie la protejarea tradițională a pădurilor și participă activ la refacerea lor, după cum dovedesc și certificatele obținute de organizația non-profit FSC (The Forest Stewardship Council), care este acordată pentru abordarea responsabilă a exploatării forestiere în condiții ecologice și etice. O mare parte din producție provine din orașul Lam, care se află direct în pădurea Bavareză. Jucăriile din lemn îndeplinesc criteriile și standardele stricte de siguranță stabilite de Uniunea Europeană, astfel încât copilașii dvs. să se joace în cea mai mare siguranță.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaGermania
Dimensiunile ambalajului8*32*25 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate1,86 kg
Note100% FSC recycled
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...