Piese de schimb pentru pistele auto flexibile Spidey Marvel Flextrem Refill Smoby 72 dielov 1,72 metrov od 4 rokov

Detalii privind produsul

Profitați de această oportunitate si surprindeți-vă copiii cu piese de schimb pentru pista de mașină flexibila Spidey Marvel Refill de la compania franceza Smoby. Cu un set de 72 de piese colorate, copilul dumneavoastră își poate pista de mașini originală cu până la 172 cm. Datorită acestui fapt, își poate folosi toată creativitatea pentru a crea o pistă nouă, mai complexă, pe care să poată concura mașina de jucărie. Setul este format din 36 de piese de construcție roșii și 36 albastre, care sunt realizate din plastic durabil și de înaltă calitate, fiind delicat la atingere. Sunt ușor de conectat și fiecare dintre sunt echipate cu un orificiu pentru atașarea mai ușoară la diferite obstacole. Copiii vor fi încântați și de 2 ventuze cu pânză de păianjen, de care se poate atașa o parte din pistă, iar copilul se va distra de minune jucându-se cu eroul său preferat Spiderman.

La asamblarea jocului de construit, se dezvoltă abilitățile motorice ale copiilor, precum și gândirea logică și spațială. Accesoriile pentru pistele auto FleXtrem extind posibilitățile de joacă, copilul își poate dezvolta pe deplin creativitatea și imaginația atunci când construiește o pistă auto plină de adrenalină. Jocul de-a concurenți și constructori îi ajută pe copii să se apropie de lumea adulților, ei experimentează bucuria curselor și în același timp învață să se bazeze pe ei înșiși atunci când construiesc o pistă pentru mașinile lor de jucărie. Când mai mulți copii, prieteni și frați se joacă, băieții și fetele își extind vocabularul, își îmbunătățesc abilitățile de comunicare și învață să lucreze împreună la un proiect comun.

Smoby aduce copiilor de ani de zile jucării de top cu design francez. Materialul de pe jucăriile Smoby este puternic, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor, fiind catifelat la atingere. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite pentru a menține copiii în siguranță și pentru a-i proteja de rănire în timpul jocurilor distractive. Culorile de pe jucăriile Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor, atrag fiecare copil. Jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță și sunt o garanție a calității franceze și a aspectului original.

Doprava nad 39€ RO zima

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 4 ani
Dimensiunile ambalajului21*7*32 cm
Lungime intreagaDĺžka trate: 1,72 m
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate0,4 kg
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...