Pătuț de păpușă lângă pătuț de copil cu pult de înfășat Violette Baby Nurse 2în1 Smoby 3 poziții, cu păpușă de jucărie care face pipi și 8 accesorii de la 24 de luni

Detalii privind produsul

Pătuț de păpușă lângă pătuț de copil cu pult de înfășat Violette din colecția populară Baby Nurse a producătorului franțuzesc Smoby este o jucărie rezistentă pentru păpușa de jucărie cu o dimensiune de 32-42 cm. Această jucărie minunată o va fascina pe fiecare fetiță de la vârsta de 2 ani. Această jucărie multifuncțională reglabilă în înălțime ascunde în ea un pat de păpușă, un pult de înfășat, care se poate înclina, un set, care dispune de 8 accesorii practice și păpușă de jucărie efect de pipi. Cu această jucărie excepțională din fetița dumneavoastră va deveni o bonă adevărată mică grijulie. Întregul set strălucește într-o nuanță minunată de culoare roz, va deveni decorul fiecarei camere de copil. 

Pătuțul de bebe reglabil în 3 trepte de înălțime îi oferă posibilitate fetiței dumneavoastră ca păpușa ei preferată să fie tot timpul cu ea în timpul somnului. Datorită acestei funcții minunate preferata ei mică va fi mai aproape în timpul somnului de fetița dumneavoastră, o poate mângâia, îi poate ține mâna, va putea să aibă grijă de păpușa ei de jucărie potrivit. Pultul de înfășat într-un design modern cu buline funcționează bine și ca perete de protecție, dar înclinat pe pătuțul de păpușă se transformă instant într-un pult de înfășat. Partea inferioară a pătuțului oferă un spațiu larg de depozitare pentru depozitarea accesoriilor și ustensilelor. 

Setul conține o oliță în care păpușa la nevoie poate să facă pipi, biberon, cutii de cremă, pudră și plasturi. Pătuțul cu pult de înfășat și păpușă de jucărie, care face pipi este într-adevăr un cadou unic pentru fiecare fetiță, care adoră să se joace cu păpușa, să-și îngrijească păpușa lor de jucărie. În timpul jocului fetița dumneavoastră îmbracă rolul de mamă și se va ocupa de păpușa ei de jucărie ca și cum ar fi copilul ei adevărat. Joaca cu păpușa are un efect foarte bun asupra dezvoltării abilităților cognitive, motorice, fanteziei și imaginației. Prin faptul că copilul își hrănește. își îmbracă, își adoarme, își leagănă păpușa va fi mai aproape de lumea adulților. 

Dimensiunile pătuțului de păpușă sunt de 52*32*48 cm, în timp ce înălțimea sa totală este de 48 cm, greutatea sa este de doar 2,8 kg.  Acesta s-a fabricat din material de plastic de calitate și rezistent, care oferă o senzație plăcută, netedă la atingere. Curățarea acestuia este recomandată cu burete umed. Smoby este o companie franțuzească renumită producătoare de jucării din plastic. Materialul din plastic folosit la fabricarea jucăriilor Smoby este puternic și rezistent, dar plăcut, neted, moale la atingere. Pentru siguranța mai mare și în vederea evitării rănirilor colțurile jucăriilor Smoby. Culorile jucăriilor Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor. Acestea stârnesc atenția fiecărui copil astfel că, sunt cadouri ideale pentru cei mai mici. 

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni52*32*48 cm
Inaltimea produsului48 cm
Dimensiunile ambalajului49*15*58 cm
Lungime intreaga52 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate2,6 kg
Note3 positions/ + Doll
Culoarearoz
Potrivit pentru păpușă32 - 42 cm
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...