Pătuț portabil Carry Bed Mon Grand Poupon Corolle pentru păpușă de 36-42 cm de la 24 de luni

Detalii privind produsul

Dormi dulce, păpușă dragă. Frumosul pătuț Carry Bed pentru păpușa Mon Grand Poupon de la brandul francez Corolle va aduce păpușii vise frumoase acasă și în timpul călătoriilor. Suntem singurul e-shoop de pe piață care vom pune păpușa preferată a copilului dvs. într-un pătuț portabil confortabil, datorită căruia va avea păpușa Corolle tot timpul aproape. Pătuțul portabil pentru copiii de la 24 de luni are un design frumos francez și oferă materiale de cea mai bună calitate, cu un design unic. Pătuțul portabil, cu detalii perfect elaborate, este perfect pentru păpușile cu dimensiuni de 36-42 cm. Pătuțul are două mânere practice, de care copiii îl pot prinde confortabil și pot transporta păpușa la mașină, la medic sau în vizită. Pătură roz cu scai vă va asigură că, micuții dvs. își vor pune păpușa în pătuț foarte  simplu, fără să o trezească. Pătuțul cu un imprimeu frumos pentru copii va aduce păpușilor Corolle vise frumoase, nederanjante.

Pătuțul portabil Carry Bed pentru păpușa Corolle, realizat până la cele mai mici detalii, are dimensiuni de 15*47*22 cm și este realizat din materiale de cea mai bună calitate. Acestea sunt plăcute la atingere, iar pătuțul va diversifica din primul moment fiecare joacă cu păpușa, care dezvoltă imaginația copiilor, dar și abilitățile de comunicare. Joaca de-a profesii este foarte importantă de la o vârstă fragedă, deoarece, printre altele, copiii fac cunoștință cu propriile emoții și își asumă responsabilitatea pentru acțiunile lor. Datorită multor accesorii Corolle, copiii își pot hrăni, păpușa, o pot pune la somn, sau îi pot face băiță, întotdeauna în compania celor mai bune și frumoase jucării.

Brandul francez Corolle aduce în brațele copiilor dvs. cele mai frumoase păpuși din lume, începând din anul 1979. Echipa designerilor de păpuși Corolle inspiră viață în micul oraș romantic Langeais din zona franceză Loire Valley. Toate păpușile acestui brand combină calitatea superioară, designul francez frumos și atenția la detaliile unice. Brandul Corolle se mândrește cu prestigiosele premii Parents 'Choice Awards, precum și cu multe alte premii de la părinți grijulii, reviste de parenting și experți. Partea esențială a păpușilor Corolle sunt cele mai bune materiale care respectă standardele europene stricte, fiind plăcute la atingere. Puneți în brațele copilului dvs. cea mai frumoasă păpușă din lume pe care o puteți găsi doar la noi.

Carcateristici

  • pătuț portabil pentru păpușă
  • două mânere practice
  • dimensiuni de 15*47*22 cm
  • pentru păpuși de 36-42 cm
  • de la 24 luni
  • detalii adaptate vârstei copiilor
  • design frumos franțuzesc
  • calitate superioară
Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni15*47*22 cm
Inaltimea produsului15 cm
Lungime intreaga47 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Culoarearoz
Potrivit pentru păpușă36 - 42 cm
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...