Pătuț cu pernă și plapumă Mon Premier Poupon Bebe Corolle pentru păpușă de 30-42 cm de la 18 luni

Detalii privind produsul

E timpul să puneți păpușa la somn și să-i urați noapte bună! Pătuțul Mon Premier Poupon Bébé de la marca franceză Corolle este un set, care nu ar trebui să-i lipsească niciunui copil de la 18 luni, care are grijă de păpușa Corolle. Frumosul pătuț gri cu pernă și plapumă, este ideal pentru păpușa Corolle cu dimensiunea de 30-42 cm. Pătuțul de design cu haine de pat adorabile este cu două fețe, astfel încât se adaptează cu ușurință la dimensiunea păpușii. Când copilul dvs. crește și îl mutați într-un pătuț mai mare, acesta poate face același lucru cu păpușa sa. Fiecare păpușă Corolle va avea în pătuțul ei vise frumoase și un somn liniștit, datorită nu numai saltelei moi, cu imprimeu frumos, ci și grijei acordate de copilul dvs.

Păpușa unică Mon Premier Poupon Bébé Corolle va duce joaca cu păpușile la un nivel mai înalt și seamănă cu grija pentru un copil adevărat. Detaliile perfect elaborate și materialele de cea mai bună calitate plăcute la atingere, fac ca pătuțul să arate ca un pătuț adevărat pentru bebeluși, datorită căruia, cei mici se apropie de lumea adulților. Pătuțul Corolle, care este, de asemenea, un accesoriu frumos pentru camera copiilor, dezvoltă imaginația copiilor și abilitățile lor de comunicare. Joaca de-a profesii este foarte importantă de la o vârstă fragedă, deoarece, printre altele, copiii fac cunoștință cu propriile emoții și își asumă responsabilitatea pentru acțiunile lor. Cu o mare varietate de accesorii Corolle, copiii își pot hrăni, păpușile, le pot pune la somn sau le pot face baie, întotdeauna în compania celor mai bune și frumoase jucării. 

Brandul francez Corolle aduce în brațele copiilor dvs. cele mai frumoase păpuși din lume, începând din anul 1979. Echipa designerilor de păpuși Corolle inspiră viață în micul oraș romantic Langeais din zona franceză Loire Valley. Toate păpușile acestui brand combină calitatea superioară, designul francez frumos și atenția la detaliile unice. Brandul Corolle se mândrește cu prestigiosele premii Parents 'Choice Awards, precum și cu multe alte premii de la părinți grijulii, reviste de parenting și experți. Partea esențială a păpușilor Corolle sunt cele mai bune materiale care respectă standardele europene stricte, fiind plăcute la atingere. Puneți în brațele copilului dvs. cea mai frumoasă păpușă din lume pe care o puteți găsi doar la noi.

Carcateristici

  • pătuț pentru păpușă
  • cu pernă și plapumă
  • de la 18 luni
  • pentru păpușă cu dimensiune de 30-42 cm
  • detalii adaptate vârstei copiilor
  • design frumos franțuzesc
  • calitate superioară
Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni27*53*25 cm
Inaltimea produsului27 cm
Lungime intreaga53 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Culoareagri
Potrivit pentru păpușă30 - 42 cm
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...