Pătuț de păpușă cu carusel Nursery Écoiffier cu oliță și accesorii de la 18 luni

Detalii privind produsul

Pătuț de păpușă cu carusel Nursery din atelierul producătorului franțuzesc Écoiffier este un pătuț minunat și leagăn într-unul în care fetița dumneavoastră deja de la vârsta de 18 luni își poate legăna în somn păpușa ei preferată de jucărie. Acesta s-a fabricat din material de plastic puternic și durabil într-o combinație foarte frumoasă plăcută de culoare alb-roz, le cucerește inima bonelor mici de la prima vedere. Pe mămici le face fericite și caruselul, care se află pe leagăn, care va fi un ajutor mare în legănarea în somn a păpușii lor de jucărie. Caruselul îl fac mai unic norul, pasărea, bufnița și floarea. Fațada leagănului este decorată cu inscripția Nursery. Din set fac parte olița roz, piaptănul, termometrul și sticla decorată cu inscripția My Baby

Fetițele își vor legăna, adormi cu plăcere preferata lor mică în pătuț și vor avea parte de multe clipe fericite în comun. Formele neted rotunjite ale leagănului deja de la o mișcare ușoară începe să se miște astfel copilul dumneavoastră își va adormi foarte ușor păpușa ei preferată. Joaca cu păpușa dezvoltă abilitățile cognitive și motorice ale copilului dumneavoastră, de asemenea și independența. Fetițele îmbracă rolul de mamă. Copilul dumneavoastră se joacă cu păpușa de jucărie ca și cum ar fi un bebeluș adevărat. Pe păpușa ei proprie poate să învețe cum trebuie să o dezbrace și să o îmbrace, această abilitate o poate folosi mai târziu și pe ea însăși. Dimensiunile acestuia sunt de 36*27*34 cm, lungimea sa totală este de 36 cm. Mutarea pătuțului este ușoară. Păpușa de jucărie nu face parte din ambalaj. la curățare folosiți burete umed. 

Écoiffier este un producător franțuzesc, care se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate. Écoiffier corespunde celor mai stricte standarde europene astfel că, jucăriile sunt potrivite și pentru cei mai mici. Acum când suntem îngrămădiți de produsele pieței chinezești, Écoiffier încearcă să se abată de la tendință în primul rând cu design unic, prin respectarea cerințelor de siguranță în timpul fabricării și nu în ultimul rând calitate la preț rezonabil. 

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni36*27*34 cm
Inaltimea produsului34 cm
Lungime intreaga36 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate0,82 kg
Culoarearoz
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...