Pătuţ Minikiss pentru păpuşă Smoby 27 cm de la 12 luni

Detalii privind produsul

Pătuțul de jucărie, Smoby Minikiss este un produs din material de plastic de calitate pentru o păpușă cu o mărime de 27 cm. Pătuțul pentru păpușa de jucărie are un design foarte frumos, strălucește într-o culoare de roz închis cu o pătură cu buline și este decorat cu un baldachin frumos. Pătura păpuşii este din material de calitate şi este decorată cu modele frumoase. Pătuţul s-a fabricat din materiale plastice solide și rezistente, care sunt plăcute şi netede la atingere. Pătuţul stă pe, picioare înalte, stabile şi rotunjite. Aceasta este o jucărie minunată, care este potrivită ca şi un accesoriu pentru păpuşa de jucărie. Formele netede şi rotunjite ale pătuţului vor începe să se legene la o atingere ușoară astfel că, copilaşul dumneavoastră va adormi foarte uşor păpuşa preferată. La curăţarea materialelor folosiţi un burete semi-umed.

Joaca cu păpuşa dezvoltă abilităţile cognitive şi motorice, dar şi independenţa. Fetiţele vor îmbrăca rolul de mamă. Copilaşul se va juca cu păpuşa ei ca şi cum ar fi un bebeluş adevărat. Pe, propria păpușă va învăța cum trebuie să o dezbrace și să o îmbrace, iar această abilitate o va putea folosi mai târziu și pe el însuși. Joaca cu păpușa are un rol foarte important în dezvoltarea abilităților de comunicare și de limbaj al copilașului dumneavoastră. Acesta este un mod minunat de a-l pregăti pe copilașul nostru pentru venirea unui frățior. În timpul întregului joc, la ținerea păpușii, la hrănire, în timpul adormirii copilașul dumneavoastră îi va imita pe adulți și va învăța cum să-și exprime dragostea față de alții. 

Acesta va cuceri inima fiecărei prințese mici. Joaca cu păpușa aparține de cele mai preferate jucării pentru copii. Copii  vor avea grijă cu plăcere de păpușa lor. Smoby este o marcă franțuzească renumită, care se ocupă de fabricarea jucăriilor din materiale testate clinic și de calitate. Produsele Smoby sunt de înaltă calitate și dispun de certificate de calitate europeană. Pătuțul de jucărie este un accesoriu pentru joaca cu păpușa și este potrivit pentru copii de la 12 luni. Dimensiunea pătuțului este de 35,5*22,5*42 cm. 

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 12 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni35,5*22,5*42 cm
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...