Pătură de joacă multifuncţională Blue Denim-Activity Playmate Kaloo pentru cei mai mici

Detalii privind produsul

Păturica multifuncţională de jucărie, Kaloo Blue Denim-Activity Playmate, este o pătură fină, pentru cei mai mici copii de la vârsta de 0 luni. Copiii, pe această păturică, vor descoperi multe lucruri distractive, care vor capta îndată atenţia lor. Păturica conţine un zornăitor, care ajută la dezvoltarea auzului, iar pe partea superioară conţine o oglindă, în care micuţul se va putea privi. Mai presus, emite sunete şuierătoare şi fluieră, care va putea fi de folos la dezvoltarea auzului la copii, şi încurajează copilul să se intereseze de mediul înconjurător. Păturica de copii este fabricată din material moale, este netedă şi fină pentru pielea bebeluşilor. Dimensiunile de 90*90 cm sunt ideale pentru joaca şi odihna fiecărui copilaş.

Păturica de joacă străluceşte în culoare veselă, deoarece percepţia cromatică a micuţilor nu este încă dezvoltată în prima perioadă după naştere, şi chiar din acest motiv, culorile vii şi tărcate atrag mai repede atenţia copilului. Copilul este foarte sensibil la atingere, încă din primele săptămâni după naștere, reacționează la atingere, iar pătura moale din pluş Kaloo stimulează ideal acestă sensibilitate, care este fabricată din cel mai moale pluş, este neted pentru pielea bebeluşilor şi emite diferite sunete prin care se dezvoltă auzul bebeluşului. Copiii adoră să ronţăie jucăriile, astfel vor putea încerca lucruri noi din jurul lor. Fiecare jucărie Kaloo este testată şi se potriveşte celor mai severe standarde, astfel poate fi ronţăită, încercată şi gustată. Calitatea franţuzească este garanţie, ca această pătură multifuncţională să acompanieze micuţii chiar din clipa naşterii.

Kaloo este un furnizor francez de calitate, care se ocupă de mai mult de 16 ani cu fabricarea jucăriilor de pluș, pentru cei mai mici copii, cu un design unic. Procesul de fabricaţie este strict controlat, fiecare jucărie trebuie să corespundă celor mai stricte standarde europene, astfel sunt asigurate calitatea şi siguranţa maximă ale produselor. Jucăriile Kaloo reflectă elementele frumuseții franțuzeşti, perfecțiunea și designul unic. Producătorul ține cont şi de nevoile și dorințele bebelușilor, datorită acestui lucru, bebeluşii, se simt în siguranță și sunt calmi lângă jucăriile Kaloo. Curățarea păturei este foarte ușoară, spălarea acesteia este recomandată în apă de 30°C. La spălare, evitați utilizarea înălbitorului şi a dedurizatorului pentru menținerea culorilor și a calității şi evitați înmuierea şi spălarea manuală.

Caracteristici

  • păturică fină şi moale din pluş cu zornăitor şi oglindă
  • pentru cei mai mici copii de la vârsta de 0 luni
  • zornăitul şi şuieratul dezvoltă auzul
  • copilul îşi poate privi propriile mişcări în oglindă
  • dimensiunile păturei 90*90 cm
  • culoare albastră
  • este recomandată spălarea acesteia în apă de 30°C pentru păstrarea calității și culorii
  • se potriveşte cerinţelor severe de siguranţă
  • design franţuzesc unic
Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăcopil
VârstăDe la 0 luni
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni90*90 cm
Dimensiunile ambalajului92*44 cm
Lungime intreaga90 cm
Culoareaalbastru
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...