Pat pentru pisică Cat and Bed Écoiffier cu pisicuță de pluș și 9 accesorii de la 18 luni

Detalii privind produsul

Patul pentru pisică Cat and Bed Écoiffier este un cadou minunat pentru toți copiii de la 18 luni cărora le place să aibă grijă de animale. Setul de accesorii de înaltă calitate include un pisoi de pluș, un pat, o cutie, o sticlă, un castron cu granule și o perie pentru blană. Setul de îngrijire a animalelor de companie este perfect pentru copiii care își doresc propriul animal de companie și în acest fel își pot îngriji propria pisică de pluș cu ochi albaștri.

Accesoriile de calitate sunt realizate din plastic de cea mai bună calitate, toate marginile sunt rotunjite și, prin urmare, sigure pentru joaca copiilor. Copiii încearcă să aibă grijă de pisoi, să-l hrănească, să-l pieptăne și seara îl pun în pat, adorm cu el. În timp ce se joacă cu pisoiul, își dezvoltă creativitatea și imaginația. Ei învață să ajute animalele, să fie interesați de împrejurimile lor. Își îmbunătățesc abilitățile motorice, gândirea logică și învață să ia decizii mai rapide în situații importante.

Écoiffier aduce copiilor jucării pentru copii de înaltă calitate, cu un design original, care îndeplinesc chiar și cele mai înalte criterii europene, motiv pentru care sunt potrivite chiar și pentru cei mai mici copii. Într-o lume în care întâlnim cel mai des produse fabricate în China, producătorul franțuzesc Écoiffier se remarcă prin designul său original influențat de ultimele tendințe, criterii de siguranță în timpul producției și calitate la un preț rezonabil

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni27*15*8 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate0,42 kg
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...