Pardosea pentru fiecare căsuță Smoby sau pentru realizarea terasei și trotuarului set format din 6 pătrate 45*45 cm/1,2 m2

Detalii privind produsul

Producătorul franțuzesc Smoby și-a extins oferta cu căsuță practică cu accesorii și elemente, care oferă un zâmbet bucuros pe obrazul copiilor. Pardoseaua de calitate este potrivită pentru fiecare căsuțăd e grădină din atelierul producătorului franțuzesc Smoby. Pardoseaua nouă îi îmbogățește pe copii cu o experiență mai confortabilă și mai reală. În ambalaj se află 6 bucăți de pătrate, dimensiunea fiecărui pătrat este de 45*45 cm și montate redau o suprafață de 1,2 m2.  Pătratele se pot folosi multiplu-sunt perfecte pentru realizarea terasei în jurul casei sau chiar a trotuarului. Montarea unor pătrate este ușoară și fără problemă, datorită sistemului închidere-clip nu este nevoie de unealtă. 

Pardoseaua s-a fabricat din material de plastic de clasa întâi 100% reciclabil, care nu dăunează nici mediului. Aceasta este respirabilă și formează o suprafață de protecție între căsuță și sol, interiorul căsuței o transformă într-una mai familiară și mai practică, deoarece cei mici se pot mișca pe sol neted și curat. Aceasta se armonizează în culoare și aspect cu căsuțele Smoby, are un efect stimulator asupra dezvoltării fanteziei și imaginației. Accesoriile unice, care aparțin de căsuță sunt foarte importante pentru copii, deoarece cu cât de special este aspectul căsuței cu atât mai mare bucurie se vor juca în aceasta pentru un timp îndelungat. Fiecare element și accesoriu în parte oferă o posibilitate nouă și mai nouă pentru copii pentru distracția de neuitat. 

Smoby este un producător renumit franțuzesc, care se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate timp de decenii. Jucăriile Smoby se fabrică din material de plastic puternic, stabil, care în același timp sunt netede, plăcute, moi la atingere. Colțul fiecărei jucării este plăcut rotunjit ca copii să se poată juca în siguranță, să fie protejați de eventualele răniri. Jucăria Smoby este cea mai bună alegere dacă v-ați dori să oferiți un zâmbet pe obrazul coplului dumneavoastră.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 24 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni6x 45*45*2 cm
Inaltimea produsului2 cm
Dimensiunile ambalajului48*11*49 cm
Filtru UVDa
Ambalat în carton I/NDa
Observaţie1,2 m2
Culoareagri
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...