Păpuşi pentru bebeluşi K Tendresse Kaloo 6 feluri 18 cm înalt

Detalii privind produsul

Setul de păpuși pentru bebeluși K Tendresse Kaloo este un set minunat de 6 păpuși pentru cei mai mici copii, care datorită calității înalte, este potrivit pentru copiii de la naștere. Păpușa Tendresse are o înălțime de 18 cm și este fabricată din material fin care este foarte plăcut la atingere pentru mâinile delicate ale copiilor. Copiii vor găsi în set până la 6 tipuri de păpuși în haine frumoase care îi vor încânta la prima vedere și se vor distra la maxim cu ele.

Caracteristici

  • păpuși moi din material fin
  • potrivite de la naștere
  • culori fine
  • disaign atemporal
  • dimeniuni de 18 cm
  • îndeplinește cele mai stricte criterii de siguranță
  • design original franțuzesc

Colecţia Tendresse este noutatea producătorului Kaloo, la care puteși găsi păpuși de alint moi, blânde și drăguțe - pur și simplu perfecte pentru toți copiii care au nevoie de dragoste și iubire. Joaca cu păpuşa va dezvolta imainația şi creativitatea. Pentru cei mai mici, aceasta va fi un prieten de alintare, iar copiii mai mari vor avea grijă de ea, vor vorbi cu ea, astfel dezvoltându-şi abilităţile de comunicare.

Kaloo este un producător franţuzesc, care se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate pentru cei mai mici copii, începând de la naştere. Jucăriile Kaloo pentru bebeluşi au un design unic, de care copii cât şi părinţii se vor îndrăgosti. Procesul de fabricaţie este strict controlat, astfel jucăriile corepsund standardelor europene. Jucăriile sunt de calitate şi extrem de sigure. În jucăriile, Kaloo se reflectă frumuseţea franţuzească, perfecţiunea şi unicitatea. Curăţarea jucăriilor este uşoară, spălarea lor este indicată în apă de 30 de grade, fără înălbitori sau balsamuri, pentru a se menţine calitatea şi culoare frumoasă.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstăde la vârsta de 0 luni
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni18 cm
Set de produseDa
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...