Păpușa Violette Baby Nurse Smoby 32 cm moale din material de la 24 de luni

Detalii privind produsul

Păpuşa de jucărie Violette din ediția Baby Nurse, a atelierul furnizorului de calitate franţuzesc Smoby este o jucărie splendidă pentru fetiţe de la vârsta de 2 ani. Înălţimea păpuşei de jucărie este de 32 cm. Fața drăgălașă şi îmbrăcămintea stilată va impresiona fiecăre fetiţă, care va avea grijă cu drag de păpușa favorită. Ținuta păpușei din materiale moi, în nuanțe frumoase de roz, cu inscripția Baby Nurse și buline, vor impresiona fetițele la prima vedere. La această garderoba, puteți cumpăra și diferite hăinuțe pentru păpuși, iar copilul își va putea schimba și singur păpușa.

Joaca cu păpușile dezvoltă abilități cognitive, motorii și independență. Joaca cu o păpușă este, de asemenea, importantă pentru copii în dezvoltarea comunicării și a competențelor lingvistice. Este un mod ideal de a pregăti copilul pentru venirea unei surioare sau a unui frățior. Prin jocurile de legănare, hrănire a păpușei, copiii imită adulții și dobândesc un sentiment de responsabilitate. Păpușa moale este fabricată din cauciuc de calitate, plăcut la atingere.

Datorită ochilor albaștrii mari, păpușa arată foarte realistic, fiind jucăria ideală pentru alint și îmbrățișare. La aceasta, puteți cumpăra mai multe accesorii, astfel încât copiii să se poată juca cu ea ani de zile. Jucăriile Smoby dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor, capturând fiecare copil mic, prin urmare este cadoul ideal pentru cei mici. Procesul de producție a jucăriilor este strict controlat și îndeplinește cele mai înalte criterii de siguranță. Smoby este o garanție a calității franceze, a modelelor originale și a produselor unice.

Doprava 69

Descriere tehnică

VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni19*10*32 cm
Inaltimea produsului32 cm
Dimensiunile ambalajului18*11*34 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate0,49 kg
Culoarearoz
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...