Păpușă de pluș ursul Doll Bear Gaston Classique Filoo Kaloo 35 cm în cutie de cadou

Detalii privind produsul

Păpușă de pluș ursul Gaston Classique din ediția atemporală Filoo, de la producătorul francez Kaloo este o jucărie excelentă chiar și pentru cei mai mici bebeluși, începând de la naștere. Ursul de pluș are o înălțime de 35 cm are o culoare maro frumoasă și este îmbrăcat într-o blană caldă cu glugă, care îl protejează de frig. Ursulețul moale și fin de pluș, va fi partenerul ideal pentru bebeluși, copilul îl poate prinde cu ușurință de mâinile și picioarele lungi, poate să-l străngă la piept și să se simtă confortabil cu acesta. Datorită frumoasei cutii de cadou, îi veți putea încânta pe cei dragi la orice ocazie.

Ediția Filoo prezintă jucării populare de pluș în timpul iernii - ursul Gaston și puiul Leon, care sunt moi, și catifelați pentru pielea delicată a bebelușului, sunt ideali pentru alint. Ei captează mirosul copilului, ceea ce este foarte important mai ales în primele săptămâni de viață, deoarece copilul se simte în siguranță cu jucăria sa. La această jucărie de pluș nu trebuie să vă temeți în cazul în care copilul își bagă în guriță jucăria, fiind unul dintre moduri în care bebelușul examinează adesea obiectele. Fiecare jucărie pentru copii Kaloo, este testată, îndeplinește cele mai înalte standarde și este pregătită pentru explorarea și mușcarea copilului.

Compania franceză Kaloo de peste 20 de ani, se angajează în dezvoltarea jucăriilor moi de pluș pentru copii, cu un design unic. Procesul de fabricare a jucăriilor este controlat în detaliu, fiecare jucărie trebuie să îndeplinească criteriile europene stricte, asigurând astfel calitatea și siguranța maximă a produselor care nu au concurență pe piață. Jucăriile Kaloo pentru copii reflectă sensibilitatea franceză, frumusețea și perfecțiunea. Kaloo se ocupă de nevoile și dorințele celor mai mici copilași, care prin urmare sunt fericiți și în siguranță cu jucăriile Kaloo. Jucăria pentru bebeluși poate fi curățată foarte ușor, metoda de curățare recomandată este spălarea în mașina de spălat la 30 °, fără utilizarea înălbitorilor și coloranților pentru a menține culoarea și calitatea jucăriei.

Doprava nad 39€ RO zima
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstăde la vârsta de 0 luni
Tara de provenientaDesigned in France
Inaltimea produsului35 cm
Dimensiunile ambalajului16*10*37 cm
Ambalat în carton I/NDa
Culoareamaro
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...
Întrebări despre produs
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
captcha