Păpușă tricotată roz Baby Baba Knitted Doll Threadbear 24 cm din bumbac fin și moale în ambalaj cadou de la 0 luni

Detalii privind produsul

Păpușa tricotată Baby Baba este cadoul ideal pentru cei mai mici copilași, începând de la naștere. Frumoasa păpușă este realizată din bumbac moale și în spatele designului se află designerii de top ThreadBear. Păpușa va deveni prietena de nedespărțit a fiecărui bebeluș, cu care va adormi mult mai ușor. Oferă confort copiilor și creează o atmosferă confortabilă datorită designului roz delicat. Păpușa are o înălțime de 24 cm, este un accesoriu ideal pentru pătuț, copilul o poate îmbrățișa în cea mai mare siguranță, îndeplinește cele mai înalte criterii de calitate. Păpușa modernă vine în ambalaj original cadou, datorită căruia  îi va încânta pe cei dragi, indiferent de ocazie.

Jucăriile pentru cei mici sunt importante pentru dezvoltarea fiecărui copil, cresc activitatea creierului, modelează personalitatea și abilitățile. În primele săptămâni de viață crește sensibilitatea tactilă, copilul răspunde la fiecare atingere și păpușa tricotată este cea mai potrivită pentru a trezi această sensibilitate. Împreună cu ea, cei mici descoperă împrejurimile, recunosc formele și noile culori. Păpușa cu obrăjori roz stimulează dezvoltarea imaginației și a creativității la copii, designul tradițional britanic îi ajută pe copii să își descopere propria personalitate și să capete încrederea în sine de la o vârstă fragedă. În producție a fost utilizat doar bumbac de cea mai bună calitate.

Linia ThreadBear oferă șorțuri frumoase pentru copii, pelerine, genți și penare, proiectate de designeri britanici din Marea Britanie, care prezintă un design adevărat britanic, de care cei mici se vor îndrăgosti la prima vedere. Linia de produse ThreadBear se gândește la viitorul copiilor, materialele ecologice de înaltă calitate utilizate în procesul de producție sunt cât se poate de sigure și îndeplinesc criteriile stricte de siguranță și standardele UE. Aspectul atemporal al produselor ThreadBear va fi pe placul următoarelor generații de copii, acestea vor rezista în familia dvs. ani de zile. Produsele ThreadBear se concentrează pe viitorul copiilor.

Doprava 69

Descriere tehnică

Băiat/fatăcopil
VârstăDe la 0 luni
Tara de provenientaDesigned in Great Britain
Inaltimea produsului24 cm
NoteMaterial: 100% cotton
Culoarearoz
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...