Păpușă pentru bebeluși Tendresse Iris K Doll Kaloo din material plăcut în rochiță lungă de la 0 luni

Detalii privind produsul

Păpușa din material textil Iris K Doll din populara ediție Tendresse de la compania franceză Kaloo este un cadou grozav pentru cei mai mici bebeluși încă de la naștere. Prințesa frumoasă într-o rochie de culoarea piersicii, completata de un tiv cu paiete, va încânta fiecare bebeluș mic și în special fetițele. Frumosul păr lung împletit este decorat cu o tiara aurie, ceea ce îl face să arate elegant. Este realizat din material textil fin și de înaltă calitate, care este delicat pentru pielea sensibilă a bebelușului. În timpul zilei, copiii o pot îmbrățișa și vor adormi împreună într-o atmosferă confortabilă. Păpușa stilataă are pe spatele rochiței o panglică pe care se poate scrie numele copilului caruia îi apartine.

Fiecare jucărie pentru copii Kaloo este testată și îndeplinește cele mai înalte standarde, așa că este pregătită pentru explorarea, mușcătura și degustarea copiilor. Datorită designului său original, culorilor delicate și a suprafeței moi, păpușa Iris K Doll va deveni o parte esențială a jocului fiecărui copil. Lângă păpușa textilă, bebelușii se vor simți mai în siguranță, o pot strânge în brate și se vor simți în siguranță. Împreună cu aceasta, își dezvoltă abilitățile motorice, explorează noi forme și culori și își dezvoltă imaginația și creativitatea.

Compania franceză Kaloo produce de mai bine de 20 de ani jucării moi de pluș pentru cei mici, cu un design unic, din materiale de calitate. Jucăriile pentru copii Kaloo reflectă simțul franțuzesc al frumuseții, perfecțiunii și unicității. Procesul de productie a jucăriilor este atent controlat, iar fiecare jucărie trebuie sa îndeplinească criteriile europene stricte, asigurând astfel calitatea și siguranța maximă a produselor care nu au concurență pe piață. Jucăria pentru copii poate fi curățată foarte confortabil, metoda de curățare recomandată este spălarea la 30°, fără folosirea înălbitorilor, pentru a păstra culoarea și calitatea jucăriei.

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 0 luni
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni12*9*31 cm
Inaltimea produsului31 cm
Lungime intreaga12 cm
Greutate130 g
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...