Păpușă pentru bebeluși cu melodie Tendresse Aurore K Doll Kaloo 32 cm din material plăcut în rochiță albastră de la 0 luni

Detalii privind produsul

Păpușa din material textil Aurore K Doll din populara ediție Tendresse de la compania franceză Kaloo este un cadou grozav pentru cei mai mici bebeluși încă de la naștere. Frumoasa păpușă într-o rochie albastră cu stele și o șapcă roz cu o floare este din material textil fin. Păpușa muzicală de 31 cm înălțime va deveni rapid însoțitorul preferat al copilului dvs., care o va îmbrățișa cu drag și va adormi cu ea într-o atmosferă confortabilă. Când trageți de steluța de la gâtul păpușei, aceasta începe să emită o melodie subtilă, „Au Clair de La Lune”, care adoarme copilul. Păpușa originală are și o panglică pe spatele rochiei, pe care se poate scrie numele bebelușului.

Fiecare jucărie pentru copii Kaloo este testată și îndeplinește cele mai înalte standarde, așa că este pregătită pentru explorarea, mușcătura și degustarea copiilor. Datorită designului său original, culorilor delicate și a suprafeței moi, păpușa Aurore K Doll va deveni o parte esențială a jocului fiecărui copil. Lângă păpușa textilă, bebelușii se vor simți mai în siguranță, o pot strânge în brate și se vor simți în siguranță. Împreună cu aceasta, își dezvoltă abilitățile motorice, explorează noi forme și culori și își dezvoltă imaginația și creativitatea.

Compania franceză Kaloo produce de mai bine de 20 de ani jucării moi de pluș pentru cei mici, cu un design unic, din materiale de calitate. Jucăriile pentru copii Kaloo reflectă simțul franțuzesc al frumuseții, perfecțiunii și unicității. Procesul de productie a jucăriilor este atent controlat, iar fiecare jucărie trebuie sa îndeplinească criteriile europene stricte, asigurând astfel calitatea și siguranța maximă a produselor care nu au concurență pe piață. Jucăria pentru copii poate fi curățată foarte confortabil, metoda de curățare recomandată este spălarea la 30°, fără folosirea înălbitorilor, pentru a păstra culoarea și calitatea jucăriei.

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 0 luni
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni11*9*31 cm
Inaltimea produsului31 cm
Lungime intreaga11 cm
MuzicalDa
Greutate160 g
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...