Păpuşă pentru copilași Rose K Tendresse Kaloo 32 cm cu haine roz din material moale în ambalaj de cadou de la 0 luni

Detalii privind produsul

Jucăria pentru bebeluşi Rose K Tendresse este o păpuşă cu o înălţime de 32 cm potrivit pentru cei mai mici copii, de la producătorul franţuzesc, Kaloo, iar datorită calităţii sale înalte av deveni cel mai bun prieten al copilului începând de la naştere. Păpuşa Kaloo are un design rezistent, obrajii drăguţi al păpuşei vor fascina copii, dar şi pe părinţi. Păpuşa poartă o hăinuţă foarte frumoasă cu dungi şi o şăpcuţă cu floricele. Producătorul Kaloo s-a gândit şi la partea practică, aşadar cutia de cadouri se va putea folosi şi ca un ambalaj de cadouri, astfel nu trebuie să vă preocupaţi şi de acest lucru, dacă vaţi dori să-i oferiţi acest cadou copilului. Păpuşa Tendresse are o înălţime de 32 cm, a fost fabricată din material textil, care este neted cu mânuţele şi pielea copiilor.

Caracteristici

  • păpuşă moale din textil
  • în ambalaj de cadouri
  • culoare plăcută
  • un design rezistent
  • înălţime de 32 cm
  • se spală în apă de 30 de grade
  • corespunde standardelor de siguranţă 
  • un design unic franţuzesc

Colecţia Tendresse este noutatea producătorului Kaloo, care este reprezentată de păpuşi moi şi fine, care oferă dragoste şi sensibilitate. pe spatele păpuşei Kaloo se află o etichetă, pe care veţi putea afişa numele bebeluşului sau a păpuşei. Joaca cu păpuşa va dezvolta fantezia şi imaginaţia. Pentru cei mai mici, aceasta va fi un prieten de alintare, copii mai mari vor avea grijă de ea, vor vorbi cu ea, astfel dezvoltându-şi abilităţile de comunicare.

Kaloo este un producător franţuzesc, care se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate pentru cei mai mici copii, începând de la naştere. Jucăriile Kaloo pentru bebeluşi au un design unic, de care copii cât şi părinţii se vor îndrăgosti. Procesul de fabricaţie este strict controlat, astfel jucăriile corepsund standardelor europene. Jucăriile sunt de calitate şi maxim de sigure. În jucăriile, Kaloo se reflectă frumuseţea franţuzească, perfecţiunea şi unicitatea. Curăţarea jucăriilor este uşoară, spălarea lor este indicată în apă de 30 de grade, fără înălbitori sau balsamuri, pentru a se menţine calitatea şi culoare frumoasă.

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăcopil
VârstăDe la 0 luni
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni32 cm
Inaltimea produsului32 cm
Dimensiunile ambalajului20*36 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Culoarearoz
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...