Păpușa Priscille Ma Corolle rochie albastru pal și ochi albaștrii clipitori 36 cm - Ediție specială de la 4 ani

Detalii privind produsul

Ediția specială Corolle este însfărșit aici! Păpușa specială cu păr lung Priscille Ma Corolle din atelierul producătorului franțuzesc Corolle este nerăbdătoare să facă cunoștință cu copilul dvs. Suntem singurul e-shop de pe piață, care oferim copiilor dvs. frumoasa păpușă Priscille din ediția limitată Corolle. Păpușa îmbrăcată în rochiță drăgălașă, vestă și căciulă, va deveni din prima clipă, cea mai bună prietenă a copiilor dvs. Această păpușă excepțională cu detalii incredibil de elaborate și miros de vanilie, este destinată copiilor de la 4 ani, are un corp moale și este pregătită pentru îmbrăcare, pieptănare sau pur și simplu, pentru joacă. PapușaPriscille va fi îmbrăcată în cele mai stilate haine pentru iarnă. Aceste opțiuni fac ca păpușile Ma Corolle să fie mai interesante și mai pline de impulsuri noi. De menționat este și faptul că, păpușile cu păr lung blond, sunt ușor pieptănat, iar copilul dvs. poate fi coaforul păpușei preferate. Cu toate acestea, fiecare joacă cu această păpușă este îmbunătățită de o față asimetrică și ochi albaștri clipitori, care se închid ori de câte ori păpușa se întinde pe spate.

Frumoasa păpușă Priscille Ma Corolle din ediția specială, cu dimensiunea de 36 cm se va potrivi de miune în brațele copilului dvs. Joaca cu păpușile va fi de neuitat nu numai datorită dimensiunii perfecte a păpușii, ci și datorită detaliilor incredibil de elaborate, a parfumului delicat de vanilie și a numeroaselor accesorii pe care le aduce marca Corolle. Păpușa originală Ma Corolle poate fi schimbată, pieptănată, hrănită, adormită sau dusă la plimbăre. Păpușa Corolle este perfect adaptată vârstei copilului din toate punctele de vedere. Prin intermediul jocului cu păpușile Corolle, copiii se apropie de lumea adulților, fac cunoștință cu propriile emoții, iar datorită propriului stil vestimentar, își dezvoltă imaginația. Materialele de cea mai bună calitate, plăcute la atingere, aduc copiilor un joc de neuitat, în timpul căruia copiii își dezoltă abilitățile motrice, dar și abilități de comunicare. Spălați manual păpușa Corolle, folosind doar un săpun lichid.

Brandul francez Corolle aduce în brațele copiilor dvs. cele mai frumoase păpuși din lume, începând din anul 1979. Echipa designerilor de păpuși Corolle inspiră viață în micul oraș romantic Langeais din zona franceză Loire Valley. Toate păpușile acestui brand combină calitatea superioară, designul francez frumos și atenția la detaliile unice. Brandul Corolle se mândrește cu prestigiosele premii Parents 'Choice Awards, precum și cu multe alte premii de la părinți grijulii, reviste de parenting și experți. Partea esențială a păpușilor Corolle sunt cele mai bune materiale care respectă standardele europene stricte, fiind plăcute la atingere. Puneți în brațele copilului dvs. cea mai frumoasă păpușă din lume pe care o puteți găsi doar la noi.

Carcateristici

 • păpușă moale și fină
 • păr blond și ochi albaștri
 • îmbrăcăminte de iarnă
 • ediție specială
 • miros plăcut de vanilie
 • pentru copii de la 4 ani
 • dimensiune de 36 cm
 • posibilitatea de cumpărare a diferitelor accesorii 
 • detalii adaptate vârstei copiilor
 • spălatul manual la 40°C
 • design frumos franțuzesc
 • calitate superioară
Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 4 ani
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni14*19*40 cm
Inaltimea produsului36 cm
Dimensiunile ambalajului20*28*43 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate0,75 kg
Culoareaalbastru
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...