Păpușă de cârpă Pippa Rag Doll ThreadBear din bumbac fin moale în ambalaj cadou

Detalii privind produsul

Păpușa de cârpă Pippa Rag Doll va surprinde și va încânta pe toti copiii, în special fetele de la vârsta de 3 ani. Păpușa atemporala este realizată din bumbac fin și moale și este concepută de experți de top de la brandul ThreadBear Design. Va deveni o prietenă de nedespărțit a copilului dvs., care va adormi cu ea mai repede și se va juca cu ea timp îndelungat. Frumoasa păpușă este îmbrăcată în pantaloni stilați, cu un buzunar cu imaginea unui iepuraș năzdrăvan. Păpușa are înălțimea de 25 cm, va deveni un decor a fiecărei camere pentru copii datorită aspectului său inconfundabil britanic. Datorită cutiei cadou este o surpriză plăcută pentru orice ocazie.

Păpușa stilată Pippa are părul castaniu frumos decorat cu o fundă, îi place să zâmbească, îi place distracția și compania prietenilor veseli. În producție a fost folosit bumbacul cules manual de cea mai înaltă calitate. Designul tradițional britanic îi ajută pe copii să-și descopere propria personalitate și încrederea sănătoasă încă de la o vârstă fragedă. Jucăriile pentru cei mici sunt importante pentru dezvoltarea fiecărui copil, măresc activitatea creierului, le modelează personalitatea, și abilitățile. Cu papusa Pippa, copilul trăiește multe momente fericite, îți dezvoltă imaginatia și creativitatea, are grija de ea și se simte în siguranță alaturi de ea.

Linia ThreadBear ascunde păpuși frumoase pentru copii, șorțuri, paltoane, genți, cărți textile și creioane, care sunt proiectate în Marea Britanie de designeri de top și se caracterizează printr-un design britanic de care copiii se vor îndrăgosti la prima vedere. Linia de produse ThreadBear se gândește la viitorul copiilor, materialele de înaltă calitate utilizate în producție sunt cât mai sigure posibil și îndeplinesc criteriile stricte de siguranță și standardele UE. Aspectul atemporal al produselor ThreadBear va încânta și generațiile următoare de copii, adtfel produsele vor rezista în familia dvs. ani de zile.

Doprava nad 199 Lei zdarma

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFabricat în Regatul Unit
Dimensiuni25 cm
Inaltimea produsului25 cm
Dimensiunile ambalajului11*26*6,5 cm
Greutate51 g
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...