Păpuşă pentru bebeluşi Fleur K Tendresse Kaloo 40 cm în hăinuţă cu motiv floral din textil fin în ambalaj de cadou de la 0 luni

Detalii privind produsul

Păpușa Fleur K Tendresse este într-adevăr o jucărie unică de la producătorul franțuzesc Kaloo, care datorită calității sale înalte poate fi un prieten potrivit din clipa nașterii pentru prințesa dumneavoastră mică. Păpușa de jucărie Kaloo a fost fabricată într-un design unic franțuzesc, fața ei drăguță îi va fascina pe copii și de asemenea pe, părinți. Păpușa poartă o rochiță cu flori foarte frumoasă și o căciuliță drăguţă. Păpușa de jucărie Tendresse are o înălțime de 40 cm, s-a fabricat din material moale din textil, care este neted pentru mânuțele copilului și pielea bebelușului. Păpușa minunată de jucărie în ambalaj de cadou este un cadou minunat pentru fiecare ocazie. 

Caracteristici

  • Păpușă moale de jucărie din material neted din textil
  • Jucărie potrivită începând din clipa nașterii
  • Design rezistent
  • Înălțime 40 cm
  • Se spală în apă de 30 de grade
  • Corespunde cerințelor de siguranță
  • În ambalaj de cadou
  • Un design atractiv franțuzesc 

Colecția Tendresse de la producătorul Kaloo reprezintă seria păpușilor de jucărie moi, netede de îngrijire și de alintare - într-un cuvânt oferă păpuși de jucării ideale pentru fiecare copilaș, care tânjește după afecțiune și tandrețe. Joaca cu păpușa stimulează în mare parte fantezia și imaginația copilului. Păpușa de jucărie pentru copii mai mici poate fi prietenul potrivit pentru alintare, cei mai mari vor începe să aibă grijă de păpușa lor, să vorbească cu ea dezvoltându-și astfel abilitățile de limbaj. 

Jucăriile Kaloo pentru bebeluși strălucesc într-un design și aspect unic de care se vor îndrăgosti instant copii și de asemenea părinții. Procesul de fabricare este stric controlat, jucăriile trebuie să corespundă cerințelor europene. Kaloo este un producător franțuzesc, care se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate pentru cei mai mici începând din clipa nașterii. Curățarea jucăriilor este ușoară, spălarea acestora este recomandată în apă de 30 de grade fără înălbitor și balsam ca, calitatea și culoarea frumoasă să rămână.

Doprava nad 199 Lei zdarma

Descriere tehnică

Băiat/fatăcopil
VârstăDe la 0 luni
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni40 cm
Dimensiunile ambalajului24*41 cm
Culoarearoz
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...