Păpușă nou-născut My New Born Child Mon Grand Poupon Corolle 36 cm cu ochi albaștri clipitori de la 24 de luni

Detalii privind produsul

În familia Corolle tocmai s-a născut un bebeluș și este doar la alegerea copilului dvs. ce nume îi va pune. Păpușa unică nou-născută My New Born Child Mon Grand Poupon de la atelierul mărcii franceze Corolle va deveni cel mai bun prieten al copilului dvs. din primul moment! Suntem singurul e-shop de pe piață, care vom plasa în brațele copiilor dvs. o frumoasă păpușă nou-născută, cu care copilașii vor descoperi farmecul maternității și frumusețea îngrijirii unui bebeluș. Această păpușă excepțională pentru copilașii de la 24 de luni are detalii bine elaborate, iar copilașii se vor îndrăgosti de ea datorită hainelor frumoase cu modele și parfumului delicat de vanilie. Păpușa Mon Grand Poupon în șalopetă gri cu imprimeu are ochi albaștri frumoși care se închid în timpul somnului. Păpușa Mon Grand Poupon are chiar și un certificat de naștere în care copilul dvs. se poate înregistra ca părinte. Alte accesorii vor avea, de asemenea, grijă de îngrijirea perfectă - brățara nou-născută, sticla de lapte, scutecul și pătura moale, pe care copilașii o pot folosi și ca suport de înfâșat.

Această frumoasă păpușă Mon Grand Poupon are o dimensiune de 36 cm și este ideală pentru brațele bebelușului dvs. Joaca cu păpușa va fi de neuitat nu numai datorită dimensiunii perfecte a păpușei, ci și datorită detaliilor incredibil de elaborate, parfumului delicat de vanilie și numeroaselor accesorii pe care vi le aduce marca Corolle. Datorită accesoriilor bogate, copilașii pot schimba, hrăni, pune la somn, trata sau plimba păpușa nou-născută originală Mon Grand Poupon. Păpușa Corolle este perfect adaptată vârstei copilului sub toate aspectele. Jucându-se cu păpușa Corolle, copiii se apropie de lumea adulților, fac cunoștință cu propriile emoții și, datorită designului unic al hăinuțelor, își dezvoltă imaginația. Materialele de calitate superioară, care sunt plăcute la atingere și mângâiere vor aduce copiilor un joc nederanjat, în timpul căruia copilașii își dezvoltă abilitățișe motorice, precum și abilitățile de comunicare. Păpușa Corolle poate fi spălată manual la maximum 40° C folosind doar săpunul lichid și uscată liber la aer.

Brandul francez Corolle aduce în brațele copiilor dvs. cele mai frumoase păpuși din lume, începând din anul 1979. Echipa designerilor de păpuși Corolle inspiră viață în micul oraș romantic Langeais din zona franceză Loire Valley. Toate păpușile acestui brand combină calitatea superioară, designul francez frumos și atenția la detaliile unice. Brandul Corolle se mândrește cu prestigiosele premii Parents 'Choice Awards, precum și cu multe alte premii de la părinți grijulii, reviste de parenting și experți. Partea esențială a păpușilor Corolle sunt cele mai bune materiale care respectă standardele europene stricte, finnd plăcute la atingere. Puneți în brațele copilului dvs. cea mai frumoasă păpușă din lume pe care o puteți găsi doar la noi.

Caracteristici

  • păpușă moale și ușoară nou-născut
  • cu certificat de naștere și accesorii
  • miros delicat de vanilie
  • pentru copilașii de la 24 de luni
  • ochi albaștri
  • dimensiunea de 36 cm
  • detalii adaptate vârstei copilului
  • spălare manuală la maxim 40°C
  • design frumos franțuzesc
  • calitate superioară

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăcopil
VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaDesigned in France
Inaltimea produsului36 cm
Dimensiunile ambalajului40*36*14 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Culoareagri
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...