Păpușa Nephelie Rainbow Dolls Corolle cu păr mătăsos roz și miros de vanilie 38 cm de la 3 ani

Detalii privind produsul

Faceți cunoștință cu Nephelie o păpușă veselă din familia Corolle, care trăiește deasupra norilor, într-o lume plină de magie și distracție. Într-o lume în care unicornii zboară pe câmpuri pline de vată de zahăr și păpușile se dau pe toboganul curcubeului! Păpușa Nephelia este cea mai ascultătoare dintre toate păpușile Rainbow, este răbdătoare și este un ascultător foarte bun. De asemenea, este foarte harnică și în fiecare zi are grijă cu drag de norii pe care îi consideră oile ei mici. Se asigură că aceștia, cresc bine și că sunt întotdeauna frumoși, albi și pufoși. Și când sunt prea grei și plini de apă, îi ușurează aruncând ploaia! Cu păpușa Nephelia, cei mici nu se vor mai plictisi și se vor distra la maxim.

Păpușa Nephelie cu părul roz bombon a crescut în lumea curcubeului la o înălțime de 38 cm, iar personalitatea ei este într-adevăr temperamentală, așa cum o demonstrează rochia veselă și coafura jucăușă. Păpușa Nephelie este îmbrăcată într-o rochie drăgălașă albă, cu un imprimeu modern de curcubee și unicorni. Aceasta mai are un tricou mov cu buline și cizmulițe turcoaz, datorită cărora este mereu în centrul atenției. Cu toate acestea, cei mici vor observa prima dată părul roz prins în codiță, pe care cei mici îl pot desface în orice moment și pot creea o coafură distractivă a păpușei Nephelie.

Păpușa unică Corolle Nephelie Rainbow Doll, destinată copiilor de la 3 ani, are un corp la fel de moale și ușor precum vata de zahăr de care este înconjurată. Brațele și picioarele ei lungi permit copiilor să așeze păpușa în orice poziție, astfel încâtNephelie să poată sta cu picioarele încrucișate sau să meargă. Originalitatea păpușei Nephelie se reflectă și pe fața ei. Ochii căprui penetranți și pistruii distintivi fac din păpușa Corolle o personalitate unică pe care copilul dvs. o va înțelege din primul moment. Desigur, are și un miros delicat, discret, de vanilie, care sporește și mai mult senzația magică și de basm a păpușei Nephelie. Păpușa Nephelie excepțională este confecționată dintr-un material care este foarte plăcut la atingere și mângâiere și va aduce copiilor un joc nederanjat.

Marca franțuzească Corolle este producătorul celor mai frumoase păpuși de jucărie deja din 1979. Păpușile de jucărie au prins viață în orașul romantic Langeais, care se află în regiunea franțuzească Loire Valley. Fiecare păpușă de jucărie este întruchiparea calității unice și de clasa întâi, prelucrării detailate și a designului minunat franțuzesc. Marca este proprietarul premiului Parents’ Choice Awards și de asemenea altor multe  premii, care reflectă opinia părinților mulțumiți și a experților. Produsele Corolle corespund standardelor stricte ale uniunii. Fiecare păpușa este unică, așa cum este și copilul dvs.

Caracteristici

  • păușă unică Rainbow Dolls
  • cu părul roz și ochi căprui albaștri
  • miros plăcut de vanilie
  • pentru copilașii de la 3 ani
  • cu dimensiunea de 38 cm
  • detalii adaptate vârstei copiilor
  • design frumos franțuzesc
  • calitate superioară
Doprava nad 199 Lei zdarma

Descriere tehnică

Băiat/fatăcopil
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Inaltimea produsului38 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate0,25 kg
Culoarearoz
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...