Păpuşă de jucărie cu efecte sonore MiniKiss Smoby 27 cm de la 12 luni

Detalii privind produsul

Păpuşa MiniKiss este o păpuşă splendidă cu o hăinuţă şi o căciuliţă roz. Hăinuţele pot fi schimbate. Este recomandată copiilor de la vârsta de 12 luni. Păpuşa poate fi dezbrăcată şi schimbată, este dotată şi cu funcţii sonore. Înălţimea păpuşii este 27 cm. Dacă este apăsată, va reda sunete de pupici. Păpuşa MiniKiss, de la pruducătorul francez de jucării Smoby, are o faţă duioasă şi drăguţă şi ochi mari, albaştri. Păpuşii, pot fi cumpărate şi alte hăinuţe, în care pot fi îmbrăcate chiar de către copii. Această păpuşă de jucărie funcţionează cu baterii. Cu aspectul unic şi cu materialul ei plăcut, va cuceri inima fiecărei prinţesă.

Datorită aspectului fermecător şi corpului moale, această păpuşă este ideală chiar şi pentru cei mai mici copii, de la vârsta de 12 luni. Smoby este o marcă franceză faimoasă, care se ocupă cu fabricarea jucăriilor de calitate pentru copii, din materiale nedăunătoare sănătăţii. Produsele Smoby sunt de calitate înaltă, conform certificatelor de calitate europene. Păpușa MiniKiss este fabricată din cauciuc foarte plăcut la atingere. Aspectul realistic se datorează ochilor mari fermecătoare, splendide, albaştri. Corpul păpuşii este foarte moale, pe care copii adoră şi le îmbrăţişează cu mare drag. Jocul cu păpuşi face parte din jocurile favorite ale copiilor.

Jocul cu păpuşi dezvoltă abilităţile cognitive şi motorice ale copiilor, precum şi independenţa lor. Copilul dvs. se joacă cu păpuşile de jucărie, ca şi cum ar fi bebeluşi adevăraţi. Le hrănesc, le fac baie şi le pun la somn. Va învăţa pe propria lui păpuşă, cum trebuie dezbrăcată şi îmbrăcată, iar această abilitate, cu trecerea timpului, va fi utilă chiar şi lui. Jocul cu păpuşi are un rol foarte important în dezvoltarea abilităţilor de comunicare şi în formarea limbajului. Această păpuşă este o modalitate splendidă pentru pregătirea copilașului nostru, pentru sosirea unui frățior sau unei surori mai mic. În timp ce ţine sau hrăneşte păpuşa, precum şi pe parcursul întregului joc cu păpuşi, copilul dvs. imită adulţii şi învaţă, cum să-şi exprime dragostea lui pentru ceilalţi.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 12 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni27 cm
Inaltimea produsului27 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Culoarearoz
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...