Păpuşă de jucărie cu efecte sonore MiniKiss Smoby care se târăşte 27 cm de la 12 luni

Detalii privind produsul

Păpuşa MiniKiss care se târăşte este o jucărie splendidă pentru copilul dvs. Datorită materialului moale şi fin, este ideală chiar de la vârsta de 12 luni. Înălţimea acesteia este 27 cm, iar dacă butonul este apăsat, va emite sunete. Se târăşte, îşi roteşte capul şi gângureşte. Dacă apăsaţi din nou butonul, sau dacă întâmpină vreun obstacol, se opreşte. Păpuşa de jucărie MiniKiss care se târăşte, de la pruducătorul francez de jucării Smoby, are o faţă drăguţă. Păpuşa de jucărie MiniKiss străluceşte într-o şalopetă splendidă roz, cu o căciulă cu mot. Păpuşii, pot fi cumpărate şi alte hăinuţe, în care pot fi îmbrăcate chiar de către copii. Funcţionează cu baterii.

Această păpuşă este ideală pentru cei mai mici copii, de la vârsta de 12 luni, datorită aspectului fermecător şi corpului moale. Smoby este o marcă franceză faimoasă, care se ocupă cu fabricarea jucăriilor de calitate pentru copii, din materiale nedăunătoare sănătăţii. Produsele Smoby sunt de calitate înaltă, conform certificatelor de calitate europene. Păpușa MiniKiss este fabricată din cauciuc foarte plăcut la atingereAspectul realistic se datorează ochilor mari fermecătoare, splendide, albaştri. Corpul păpuşii este foarte moale, pe care copii adoră şi le îmbrăţişează cu mare drag. Jocul cu păpuşi face parte din jocurile favorite ale copiilor.

Jocul cu păpuşi dezvoltă abilităţile cognitive şi motorice ale copiilor, precum şi independenţa lor. Copilul dvs. se joacă cu păpuşile de jucărie, ca şi cum ar fi bebeluşi adevăraţi. Le hrănesc, le fac baie şi le pun la somn. Va învăţa pe propria lui păpuşă, cum trebuie dezbrăcată şi îmbrăcată, iar această abilitate, cu trecerea timpului, va fi utilă chiar şi lui. Jocul cu păpuşi are un rol foarte important în dezvoltarea abilităţilor de comunicare şi în formarea limbajului. Această păpuşă este o modalitate splendidă pentru pregătirea copilașului nostru, pentru sosirea unui frățior sau unei surori mai mic. În timp ce ţine sau hrăneşte păpuşa, precum şi pe parcursul întregului joc cu păpuşi, copilul dvs. imită adulţii şi învaţă, cum să-şi exprime dragostea lui pentru ceilalţi. 

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 12 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni27 cm
Inaltimea produsului27 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
NoteBattery: 4 x AA/LR6 included
Culoarearoz
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...