Păpușă de cârpă Baby Lilli Doll ThreadBear 41 cm din bumbac fin moale cu scutec detașabil

Detalii privind produsul

Păpușa de cârpă Baby Lilli Doll va surprinde și va încânta pe toti copiii, în special fetele de la vârsta de 3 ani. Păpușa atemporala este realizată din bumbac fin și moale și este concepută de experți de top de la brandul ThreadBear Design. Va deveni o prietenă de nedespărțit a copilului dvs., care va adormi cu ea mai repede și se va juca cu ea timp îndelungat. Frumoasa păpușă Baby Lilli este îmbrăcată în costum alb de iepuraș și gluga este decorată cu urechi. Sub costum se află un scutec alb moale detașabil, datorită căruia fetițele vor putea obține o experiență și mai realistă în îngrijirea zilnică.

Păpușa stilată Baby Lilli are părul realist decorat cu o fundita roz si o față zămbitoare brodată cu ochi albaștri. În producție a fost folosit bumbacul cules manual de cea mai înaltă calitate. Păpușa are o înălțime de 41 cm, va deveni un decor al fiecărei camere de copii datorită aspectului britanic inconfundabil  Designul tradițional britanic îi ajută pe copii să-și descopere propria personalitate și încrederea sănătoasă încă de la o vârstă fragedă. Jucăriile pentru cei mici sunt importante pentru dezvoltarea fiecărui copil, măresc activitatea creierului, le modelează personalitatea, și abilitățile. Cu papusa Pippa, copilul trăiește multe momente fericite, îți dezvoltă imaginatia și creativitatea, are grija de ea și se simte în siguranță alaturi de ea.

Linia ThreadBear ascunde păpuși frumoase pentru copii, șorțuri, paltoane, genți, cărți textile și creioane, care sunt proiectate în Marea Britanie de designeri de top și se caracterizează printr-un design britanic de care copiii se vor îndrăgosti la prima vedere. Linia de produse ThreadBear se gândește la viitorul copiilor, materialele de înaltă calitate utilizate în producție sunt cât mai sigure posibil și îndeplinesc criteriile stricte de siguranță și standardele UE. Aspectul atemporal al produselor ThreadBear va încânta și generațiile următoare de copii, adtfel produsele vor rezista în familia dvs. ani de zile.

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFabricat în Regatul Unit
Dimensiuni41 cm
Inaltimea produsului41 cm
Dimensiunile ambalajului20*26,5*21 cm
Greutate193 g
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...