Păpușa Lila Cherie cu sunete și 5 funcții Mon Grand Poupon Corolle 42 cm cu ochi albaștri clipitori de la 24 de luni

Detalii privind produsul

Frumoasa păpușă cu păr lung Lila Chérie Grand Poupon din atelierul producătorului franțuzesc Corolle abia așteaptă să se întălnească cu copilașul dvs. Suntem singurul e-shop de pe piață, care oferim copiilor dvs. o păpușă frumoasă cu sunete și 5 funcții, care va transforma joaca cu păpușile într-o experiență unică. Frumoasa păpușă cu ochi albaștri Lila Chérie pentru copilașii de la 24 de luni, cu caracteristicile sale interactive, poate răspunde la îngrijirea și atingerile copilului, dăndu-i impresia că se joacă cu și cu un bebeluș adevărat. Păpușa cu detalii incredibil de elaborate și fața asimetrică gângăie, când copilul apasă odată pe mânuța stângă, iar dacă apasă de două ori plânge și se roșește în obrăjori. Păpușa Lila Chérie în șalopetă roz frumoasă, cu o banderolă, are ochi albaștri clipitori, care se închid în timpul somnului. Fiecare joacă cu această păpușă este îmbunătățită de trei accesorii, pe care copiii le vor folosi în timpul îngrijirii - babețică, suzetă și sticlă pentru lapte.

Frumoasa păpușă Lila Chérie Grand Poupon are dimensiunea de 42 cm și este ideală pentru brațele copilului dvs. Datorită dimensiunii sale, precum și a detaliilor perfect elaborate, a corpului moale, mirosului delicat de vanilie și a accesorilor pe care marca Corolle le oferă, joaca cu păpușa va fi de neprețuit. Copilașiii dvs. pot hrăni minunata păpușă Mon Grand Poupon, pot să-i facă băiță, o pot schimba, sau merge cu ea la plimbare, datorită multor accesorii. Păpușa Calin este perfect adaptată vârstei copilului din toate punctele de vdere. Prin intermediul jocului cu păpușile Corolle, copiii se apropie de lumea adulților, fac cunoștință cu propriile emoții și își dezvoltă imaginația cu ajutorul designului vestimentar unic. Materialele de cea mai bună calitate, plăcute la atingere și mângâiere aduc copiilor o joacă nederanjată, în timpul căruia copiii își practică abilitățile motrice fine, dar și abilitățile de comunicare. Păpușa Corolle, funcționează pe 3 baterii de tip AAA, care nu sunt incluse în pachet. Poate fi spălată manual la maxim 40 °C folosind doar un săpun lichid. 

Brandul francez Corolle aduce în brațele copiilor dvs. cele mai frumoase păpuși din lume, începând din anul 1979. Echipa designerilor de păpuși Corolle inspiră viață în micul oraș romantic Langeais din zona franceză Loire Valley. Toate păpușile acestui brand combină calitatea superioară, designul francez frumos și atenția la detaliile unice. Brandul Corolle se mândrește cu prestigiosele premii Parents 'Choice Awards, precum și cu multe alte premii de la părinți grijulii, reviste de parenting și experți. Partea esențială a păpușilor Corolle sunt cele mai bune materiale care respectă standardele europene stricte, fiind plăcute la atingere. Puneți în brațele copilului dvs. cea mai frumoasă păpușă din lume pe care o puteți găsi doar la noi.

Carcateristici

 • păpușă moale și fină
 • cu sunete și 5 funcții
 • 3 accesorii
 • miros plăcut de vanilie
 • pentru copii de la 24 luni
 • ochi albaștri
 • dimensiune de 42 cm
 • detalii adaptate vârstei copiilor
 • spălatul manual la 40°C
 • design frumos franțuzesc
 • calitate superioară
Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaDesigned in France
Inaltimea produsului42 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
NoteBattery: 3 x AAA/LR03 not included / Vanilla scent
Culoarearoz
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...