Păpușa Leonie Corolle Mon Grand Poupon Corolle 36 cm cu ochi albaștri clipitori de la 24 lun

Detalii privind produsul

Păpușa unică Leonie Mon Grand Poupon din atelierul producătorului franțuzesc Corolle este pregătită să sărbătorească a 40 aniversare a acestei mărcii! Suntem singurul e-shop de pe piață, care vă oferă această păpușă unică numele de Leonie, cu ajutorul căreia cei mici vor descoperi magia maternității și frumusețea îngrijirii bebelușului. Această păpușă specială pentru copilașii de la 2 ani are detalii incredibil de elaborate, iar copilașii se vor îndrăgosti de ea datorită mirosului plăcut de vanilie. Păpușa Mon Grand Poupon în rochiță frumoasă roz cu motiv festiv are ochi albaștri, care se închid și plus își mai suge și degețelul, exact ca un bebeluș adevărat. Fiecare joacă cu această păpușă Corolle este îmbunătățită de ochi clipitori, care se închid ori de câte ori copilul pune păpușa în pătuț. Datorită materialelor de cea mai bună calitate, designului perfect și expresiei amabile, copilul dvs. va crea o legătură puternică, cu această păpușă.

Frumoasa păpușă Leonie Enchanted Winter Mon Grand Poupon cu ochi căprui are o dimensiune de 36 cm, iar dimensiunea sa este perfectă pentru brațele copilului dvs. Datorită dimensiunii sale, precum și a detaliilor perfect elaborate, a corpului moale și delicat, joaca cu păpușa va fi de neprețuit. Copilașiii dvs. pot hrăni minunata păpușă Mon Grand Poupon, pot să-i facă băiță, o pot schimba, îi pot schimba scutecul, datorită multor accesorii. Păpușa Corolle este perfect adaptată vârstei copilului din toate punctele de vedere. Prin intermediul jocului cu păpușa Corolle, copiii se apropie de lumea adulților, fac cunoștință cu propriile emoții și își dezvoltă imaginația cu ajutorul designului vestimentar unic. Materialele de cea mai bună calitate, plăcute la atingere și mângâiere aduc copiilor o joacă nederanjată, în timpul căruia copiii își practică abilitățile motrice fine, dar și abilitățile de comunicare. Păpușa Corolle, poate fi spălată manual la maxim 40 °C folosind doar un săpun lichid moale și uscată la aer curat, nu într-un uscător de rufe.

Brandul francez Corolle aduce în brațele copiilor dvs. cele mai frumoase păpuși din lume, începând din anul 1979. Echipa designerilor de păpuși Corolle inspiră viață în micul oraș romantic Langeais din zona franceză Loire Valley. Toate păpușile acestui brand combină calitatea superioară, designul francez frumos și atenția la detaliile unice. Brandul Corolle se mândrește cu prestigiosele premii Parents 'Choice Awards, precum și cu multe alte premii de la părinți grijulii, reviste de parenting și experți. Partea esențială a păpușilor Corolle sunt cele mai bune materiale care respectă standardele europene stricte, fiind plăcute la atingere. Puneți în brațele copilului dvs. cea mai frumoasă păpușă din lume pe care o puteți găsi doar la noi.

Carcateristici

  • păpușă moale și fină
  • ediție de sărbătoare
  • miros plăcut de vanilie
  • pentru copii de la 24 luni
  • ochi albaștri
  • dimensiune de 36 cm
  • detalii adaptate vârstei copiilor
  • spălatul manual la 40°C
  • design frumos franțuzesc
  • calitate superioară
Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 24 luni
Tara de provenientaDesigned in France
Inaltimea produsului36 cm
Ambalat în carton I/NDa
ObservaţieVanilla scent
Culoarearoz
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...