Păpușă de jucărie, care se poate îmbrăca Pauline Ma Corolle păr negru creț și ochi căprui, care clipesc 36 cm de la 4 ani

Detalii privind produsul

Păpușa unică de jucărie Pauline Ma Corolle cu păr creț din atelierul producătorului franțuzesc Corolle deja abia așteaptă întâlnirea cu copilul dumneavoastră. Exclusiv la noi puteți achiziționa cea mai frumoasă păpușă de jucărie din lume. Cu ochii căprui veseli și părul negru creț al păpușii de jucărie Pauline cu ten mai închis le fascinează pe fetițe de la prima vedere. Păpușa bogat detailată cu miros de vanilie este recomandată copiilor de la vârsta de 4 ani și este ideală pentru îmbrăcare, pieptănare și joaca cu aceasta. Numeroasele accesorii, care aparțin de păpușa de jucărie Ma Corolle și îmbrăcămintea cu stil le va preocupa pe fetițele grijulii timp de ore, care în timpul jocului în deplină măsură își pot evidenția creativitatea și fantezia. Trebuie să amintim și șuvițele minunate negre crețe ale păpușii de jucărie Pauline, care transformă într-o prietenă unică păpușa de jucărie. Trăsăturile faciale asimetrice și ochii căprui, care clipesc ai păpușii de jucărie, care în mod culcat se închid fac joaca cu păpușa mai distractivă. 

Păpușa minunată de frumoasă de jucărie Pauline Ma Corolle are o înălțime de 36 cm astfel se potrivește perfect în brațele copiilor. Joaca cu aceasta va fi de neuitat nu doar datorită dimensiunii, dar detaliilor, mirosului său ușor de vanilie și numeroaselor sale accesorii. Copilul dumneavoastră poate să îmbrace, să pieptene, să hrănească, să legene în somn și să plimbe păpușa de jucărie Ma Corolle. Păpușa de jucărie Corolle urmărește nevoile copiilor în întreaga măsură. Joaca cu aceasta contribuie la dezvoltarea abilităților motoricii fine și a comunicării, ajută la adâncirea în lumea adulților, unde copii își pot cunoaște lumea lor proprie emoțională și pot deschide larg fantezia lor. Păpușa de jucărie s-a fabricat din materiale de clasa întâi. Păpușa de jucărie Corolle se poate spăla cu mâna, la spălarea acesteia folosiți detergent lichid delicat. 

Marca franțuzească Corolle este producătorul celor mai frumoase păpuși de jucărie deja din 1979. Păpușile de jucărie au prins viață în orașul romantic Langeais, care se află în regiunea franțuzească Loire Valley. Fiecare păpușă de jucărie este întruchiparea calității unice și de clasa întâi, prelucrării detailate și a designului minunat franțuzesc. Marca este proprietarul premiului Parents’ Choice Awards și de asemenea altor multe  premii, care reflectă opinia părinților mulțumiți și a experților. Produsele Corolle corespund standardelor stricte ale uniunii. Îndepliniți visele copilului dumneavoastră și întâmpinați-l cu cea mai frumoasă păpușă din lume. 

Caracteristici

  • păpușă de jucărie moale, ușoară cu ten mai închis
  • păr creț negru și ochi căprui
  • cu miros ușor de vanilie
  • de la vârsta de 4 ani
  • înălțime de 36 cm
  • se poate extinde cu numeroase accesorii
  • cu detalii formate pentru vârsta de copil
  • spălare cu mâna la max. 40°C
  • design minunat franțuzesc
  • calitate de clasa întâi
Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 4 ani
Tara de provenientaDesigned in France
Inaltimea produsului36 cm
Dimensiunile ambalajului13*19*40 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate0,66 kg
Culoarearoz
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...