Păpușă de cârpă pentru bebeluși Jade K Tendresse Kaloo 32 cm în rochiță cu inimioară din material neted de textil în ambalaj de cadou

Detalii privind produsul

Păpușa de cârpă Jade K Tendresse de la producătorul franțuzesc Kaloo este într-adevăr o jucărie minunată, care datorită calității sale excepționale este un cadou minunat pentru bebelușii mici începând din clipa nașterii. Căciulița minunată de culoare roșie decorată cu floare, fundiță cu stil în jurul gâtului, gluziță gri și rochiță albă cu inimioare va cuceri inima fiecărei fetițe din prima clipă. Păpușa de cârpă se achiziționează într-un amabalaj elegant de cadou, este un cadou minunat pentru orice ocazie. Materialul din textil de calitate înaltă, pe care îl folosesc în timpul fabricării este neted pentru mânuțele copilului și pielea bebelușului. 

Caracteristici

  • Păpușă de cârpă din material neted din textil
  • În ambalaj de cadou
  • Băieților și fetițelor
  • Nuanță de culoare plăcută
  • Într-un aspect rezistent
  • Dimensiunea 32 cm
  • Se poate spăla la 30°
  • Corespunde celor mai stricte cerințe de siguranță
  • Design unic franțuzesc

În partea din spate a păpușii de jucărie drăguțe se află o etichetă, pe care copilașul dumneavoastră își poate scrie numele. Joaca cu păpușa stimulează în mare parte fantezia și imaginația copilului. Păpușa de jucărie pentru copii mai mici poate fi prietenul potrivit pentru alintare, cei mai mari vor începe să aibă grijă de păpușa lor, să vorbească cu ea dezvoltându-și astfel abilitățile de limbaj. Colecția Tendresse de la producătorul Kaloo întruchipează seria păpușilor de jucărie de alintare, îndrăgire, moi, netede - într-un cuvânt oferă păpuși ideale de jucărie pentru fiecare copil, care își dorește iubire și afecțiune. 

Kaloo este un producător franțuzesc, care se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate pentru cei mai mici începând din clipa nașterii. Jucăriile de bebe Kaloo strălucesc într-un design și aspect unic de care atât copii, cât și părinții de asemenea se vor îndrăgosti instant. Procesul de fabricare este strict controlat, jucăriile trebuie să corespundă cerințelor europene. Curățarea jucăriilor este ușoară, spălarea acestora este recomandată în apă de 30 de grade fără înălbitor și balsam ca, calitatea și culoarea frumoasă să rămână.

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăcopil
VârstăDe la 0 luni
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Inaltimea produsului32 cm
Dimensiunile ambalajului20*9*36 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Culoarearoșu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...