Păpușă cu rochie florală Jasmine Florolle Ma Premiere Poupee Corolle cu ochi albaștri 32 cm blondă de la 18 luni

Detalii privind produsul

Familia păpușilor Corolle s-a extins cu un nou membru! Minunata păpușă Jasmine Florolle Ma Premiere Poupée abia așteaptă să facă cunoștință cu copilul dvs. Suntem singurul e-shop de pe piață, care vom aduce în mâinile copilului dvs. frumoasa păpușă Jasmine cu părul blond și ochi albaștri veseli, care din primul moment va deveni cea mai bună prietenă a lor. Frumoasa păpușă cu detalii incredibil de elaborate și miros delicat de vanilie este ideală pentru fetițele de la 18 luni, are un corp moale, este îmbrăcată într-o șalopetă frumoasă cu model și abia așteaptă să fie îngrijită de copilul dvs. Fiecare joacă cu această păpușă Corolle va fi foarte distractivă și datorită feței asimetrice, a părului blond și a ochilor albaștri. Cu păpușa Jasmine Florolle Ma Premiere Poupée, copiii se pot juca de-a părinții de la o vârstă fragedă, pot să-și schimbe păpușa, să o hrănească, sau să o pună la somn.

Frumoasa păpușă Florolle Ma Premiere Poupée are o dimensiune de 32 cm, iar dimensiunea sa este perfectă pentru brațele copilului dvs. Joaca cu o păpușă va fi de neuitat nu numai datorită dimensiunii perfecte a păpușei, ci și datorită detaliilor incredibil de elaborate, parfumului delicat de vanilie și numeroaselor accesorii pe care vi le aduce marca Corolle. Păpușa originală Ma Premier Poupée poate fi schimbată, pieptănată, hrănită, adormită sau dusă la plimbare. Păpușa Corolle este perfect adaptată vârstei copilului sub toate aspectele. Jucându-se cu păpușa Corolle, copiii se apropie de lumea adulților și fac cunoștință cu propriile emoții, grație designului unic al hainelor, își dezvoltă imaginația. Materialele de cea mai bună calitate, care sunt plăcute la atingere, vor aduce copiilor un joc nederanjat, în timpul căruia copiii își dezvoltă abilități motorice, precum și abilități de comunicare. Spălați păpușa Corolle manual cu săpun lichid.

Brandul francez Corolle aduce în brațele copiilor dvs. cele mai frumoase păpuși din lume, începând din anul 1979. Echipa designerilor de păpuși Corolle inspiră viață în micul oraș romantic Langeais din zona franceză Loire Valley. Toate păpușile acestui brand combină calitatea superioară, designul francez frumos și atenția la detaliile unice. Brandul Corolle se mândrește cu prestigiosele premii Parents 'Choice Awards, precum și cu multe alte premii de la părinți grijulii, reviste de parenting și experți. Partea esențială a păpușilor Corolle sunt cele mai bune materiale care respectă standardele europene stricte, fiind plăcute la atingere. Puneți în brațele copilului dvs. cea mai frumoasă păpușă din lume pe care o puteți găsi doar la noi.

Carcateristici

  • păpușă moale și fină
  • păr blond și ochi albaștri
  • miros plăcut de vanilie
  • pentru copii de la 18 luni
  • dimensiune de 32 cm
  • detalii adaptate vârstei copiilor
  • spălatul manual la 40°C
  • design frumos franțuzesc
  • calitate superioară
Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaDesigned in France
Inaltimea produsului32 cm
Dimensiunile ambalajului11*20*34 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate0,59 kg
NoteVanilla scent
Culoareaturcoaz
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...