Păpușa Iris Rainbow Dolls Corolle cu păr mătăsos mov și miros de vanilie 38 cm de la 3 ani

Detalii privind produsul

Faceți cunoștință cu Iris o păpușă veselă din familia Corolle, care trăiește deasupra norilor, într-o lume plină de magie și distracție. Într-o lume în care unicornii zboară pe câmpuri pline de vată de zahăr și păpușile se dau pe toboganul curcubeului! Iris este o iubitoare de animale și și-a dedicat viața îngrijirii lor. Cel mai mult, este devotată unicornilor care trăiesc deasupra norilor împreună cu Rainbow Dolls. Păpușei Iris cu ochii căprui îi place să viseze și își imaginează adesea că trăiește într-o lume fictivă, unde este o adevărată eroină. În timpul nopții, îi place să observe luminile stelelor, iar în timpul zilei, coboară ocazional pe Pământ pe spatele unicornului. Datorită păpușei Iris, fetița dvs. nu se va plictisi  niciodată și se va distra la maxim.

Păpușa Iris cu părul mov a crescut în lumea curcubeului la o înălțime de 38 cm, iar personalitatea ei este într-adevăr temperamentală, așa cum o demonstrează rochia veselă și coafura jucăușă. Păpușa Iris cu ochii căprui este îmbrăcată într-o rochie drăgălașă mov, cu un imprimeu modern de curcubee și unicorni. Aceasta mai are un tricou roz deschis cu buline și cizmulițele de aceeași. Cu toate acestea, cei mici vor observa prima dată părul mov pastel în codiță, pe care cei mici îl pot desface în orice moment și pot creea o coafură distractivă a păpușei Iris.

Păpușa unică Iris Rainbow Doll, destinată copiilor de la 3 ani, are un corp la fel de moale și ușor precum vata de zahăr de care este înconjurată. Brațele și picioarele ei lungi permit copiilor să așeze păpușa în orice poziție, astfel încât Iris să poată sta cu picioarele încrucișate sau să meargă. Originalitatea păpușei Iris se reflectă și pe fața ei. Ochii căprui penetranți și pistruii distintivi fac din păpușa Corolle o personalitate unică pe care copilul dvs. o va înțelege din primul moment. Desigur, are și un miros delicat, discret, de vanilie, care sporește și mai mult senzația magică și de basm a păpușei Iris. Păpușa Iris excepțională este confecționată dintr-un material care este foarte plăcut la atingere și mângâiere și va aduce copiilor un joc nederanjat.

Marca franțuzească Corolle este producătorul celor mai frumoase păpuși de jucărie deja din 1979. Păpușile de jucărie au prins viață în orașul romantic Langeais, care se află în regiunea franțuzească Loire Valley. Fiecare păpușă de jucărie este întruchiparea calității unice și de clasa întâi, prelucrării detailate și a designului minunat franțuzesc. Marca este proprietarul premiului Parents’ Choice Awards și de asemenea altor multe  premii, care reflectă opinia părinților mulțumiți și a experților. Produsele Corolle corespund standardelor stricte ale uniunii. Fiecare păpușa este unică, așa cum este și copilul dvs.

Caracteristici

  • păușă unică Rainbow Dolls
  • cu părul mov și ochi căprui
  • miros plăcut de vanilie
  • pentru copilașii de la 3 ani
  • cu dimensiunea de 38 cm
  • detalii adaptate vârstei copiilor
  • design frumos franțuzesc
  • calitate superioară
Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăcopil
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaDesigned in France
Inaltimea produsului38 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate0,25 kg
Culoareaviolet
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...