Păpușă tricotată iepuraș Baby Threads Cream Bunny ThreadBear 35 cm crem din bumbac moale

Detalii privind produsul

Păpușa tricotată iepuraș Baby Bunny Cream va surprinde și va încânta pe toti copiii, în special fetele de la vârsta de 3 ani. Păpușa atemporala este realizată din bumbac fin și moale și este concepută de experți de top de la brandul ThreadBear Design. Va deveni o prietenă de nedespărțit a copilului dvs., care va adormi cu ea mai repede și se va juca cu ea timp îndelungat. Oferă copiilor confort și creează o atmosferă confortabilă în cameră datorită culorilor delicate de crem. Iepurașul cu picioare lungi are 35 cm înălțime, este un accesoriu ideal pentru fiecare pătuț, copiii o pot îmbrățișa și se pot juca cu ea fără nicio grijă, îndeplinește cele mai înalte criterii de calitate.

Jucăriile pentru cei mici sunt importante pentru dezvoltarea fiecărui copil, măresc activitatea creierului, modelează personalitatea și abilitățile. Tocmai in primele săptămâni de viata creste sensibilitatea tactilă, copilul răspunde la fiecare atingere, iar păpușa tricotată este potrivită și pentru trezirea acestei sensibilități. Împreună cu ea, ajunge să cunoască împrejurimile, recunoaște noi forme și culori. Păpușa stimulează dezvoltarea imaginației și a creativității copiilor, designul tradițional britanic îi ajută pe copii să-și descopere propria personalitate și încredereaa în sine de la o vârstă fragedă. În producție a fost folosit bumbacul de cea mai bună calitate și de origine organică, care a fost cultivat fără utilizarea pesticidelor.

Linia ThreadBear ascunde păpuși frumoase pentru copii, șorțuri, paltoane, genți, cărți textile și creioane, care sunt proiectate în Marea Britanie de designeri de top și se caracterizează printr-un design britanic de care copiii se vor îndrăgosti la prima vedere. Linia de produse ThreadBear se gândește la viitorul copiilor, materialele de înaltă calitate utilizate în producție sunt cât mai sigure posibil și îndeplinesc criteriile stricte de siguranță și standardele UE. Aspectul atemporal al produselor ThreadBear va încânta și generațiile următoare de copii, adtfel produsele vor rezista în familia dvs. ani de zile.

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăfată
VârstăDe la 0 luni
Tara de provenientaFabricat în Regatul Unit
Dimensiuni35 cm
Inaltimea produsului35 cm
Dimensiunile ambalajului14,25*17 cm
Greutate69 g
Culoareacrem
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...