Păpușa Gaby merge la grădiniță Mon Grand Poupon Corolle 36 cm cu ochi căprui clipitori și 5 accesorii de la 24 lun

Detalii privind produsul

Grădinița își deschide porțile, este timpul să mergem! Frumoasa păpușa Gaby Mon Grand Poupon din atelierul producătorului franțuzesc Corolle merge pentru prima oară la școală și copilul dvs. o va însoți! Suntem singurul e-shop de pe piață, care vă oferă această păpușă, cu detalii incredibil de elaborate și miros de plăcut de vanilie și o mulțime de accesorii. Păpușa adorabilă cu ochi căprui pentru copilașii de la 2 ani este îmbrăcată într-o șalopetă de blug și tricou și detalii de panda. Ca o școlăriță adevărate, nici păpușei nu-i poate lipsi rucsacul drăgălaș, cu un model frumos, o păturică moale, suzetă și ceva pentru o gustare - biscuiți și suc de mere. Toate accesoriile păpușei Gaby pot fi cu puse în rucsac , iar aceasta nu are decât să meargă la grădiniță. Acolo, în timpul prânzului, își va închide ochii căprui și se va atașa de copilul dvs. cu care din prima clipă și-a creeat o legătură pentru restul vieții.

Frumoasa păpușă Gaby Mon Grand Poupon cu ochi căprui are o dimensiune de 36 cm, iar dimensiunea sa este perfectă pentru brațele copilului dvs. Datorită dimensiunii sale, precum și a detaliilor perfect elaborate, a corpului moale și delicat, joaca cu păpușa va fi de neprețuit. Primele zile la grădiniță ale copilașului dvs. în compania păpușei-școlărițe Gaby, vor trece cu brio, fără lacrimi, se va distra la maxim cu ea și acasă, unde poate inventa diferite activități pentru păpușă, poate să-i de de mâncare să o schimbe sau să o pună la somn. Prin intermediul jocului cu păpușa Corolle, copiii se apropie de lumea adulților, fac cunoștință cu propriile emoții și își dezvoltă imaginația cu ajutorul designului vestimentar unic. Materialele de cea mai bună calitate, plăcute la atingere și mângâiere aduc copiilor o joacă nederanjată, în timpul căruia copiii își practică abilitățile motrice fine, dar și abilitățile de comunicare. Păpușa Corolle, poate fi spălată manual la maxim 40 °C folosind doar un săpun lichid moale și uscată la aer curat, nu într-un uscător de rufe.

Brandul francez Corolle aduce în brațele copiilor dvs. cele mai frumoase păpuși din lume, începând din anul 1979. Echipa designerilor de păpuși Corolle inspiră viață în micul oraș romantic Langeais din zona franceză Loire Valley. Toate păpușile acestui brand combină calitatea superioară, designul francez frumos și atenția la detaliile unice. Brandul Corolle se mândrește cu prestigiosele premii Parents 'Choice Awards, precum și cu multe alte premii de la părinți grijulii, reviste de parenting și experți. Partea esențială a păpușilor Corolle sunt cele mai bune materiale care respectă standardele europene stricte, fiind plăcute la atingere. Puneți în brațele copilului dvs. cea mai frumoasă păpușă din lume pe care o puteți găsi doar la noi.

Carcateristici

 • păpușă moale și fină
 • ediție de sărbătoare
 • miros plăcut de vanilie
 • pentru copii de la 24 luni
 • ochi căprui
 • 5 accesorii
 • dimensiune de 36 cm
 • detalii adaptate vârstei copiilor
 • spălatul manual la 40°C
 • design frumos franțuzesc
 • calitate superioară
Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 24 luni
Tara de provenientaDesigned in France
Inaltimea produsului36 cm
Ambalat în carton I/NDa
ObservaţieVanilla scent
Culoareaalbastru
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...