Păpușa Eloise merge la somnic Mon Grand Poupon Corolle 36 cm cu ochi căprui clipitori și 4 accesorii de la 24 lun

Detalii privind produsul

Este timpul somnului! Frumoasa păpușa Eloise Mon Grand Poupon din atelierul producătorului franțuzesc Corolle este pregătită să asculte poveștile pentru noapte bună de la copilul dvs.! Suntem singurul e-shop de pe piață, care oferim copiilor dvs. păpușa Corolle, cu detalii incredibil de elaborate și miros de plăcut de vanilie și o mulțime de accesorii. Păpușa adorabilă cu ochi albaștri pentru copilașii de la 2 ani este îmbrăcată într-o pijama roz deschic cu detalii frumoase, în care va dormi ca în puf. Păpușa Eloise va aduce la dvs. acasă 4 accesori, care o vor ajuta să adoară mai bine - periuță de dinți și pastă de dinți pentru igiena de seară, o păturică moale și o carte cu ilustrații, care ca ajuta copilului să pună păpușa la somn. nici păpușei nu-i poate lipsi rucsacul drăgălaș, cu un model frumos, o păturică moale, suzetă și ceva pentru o gustare - biscuiți și suc de mere. Acolo, păpușa Eloise, își va închide ochii albaștri și se va atașa de copilul dvs. cu care din prima clipă și-a creeat o legătură pentru restul vieții.

Frumoasa păpușă Eloise Mon Grand Poupon de la Corolle are dimensiunea de 36 cm, iar dimensiunea sa este perfectă pentru brațele copilului dvs. Datorită dimensiunii sale, precum și a detaliilor perfect elaborate, a corpului moale și delicat, joaca cu păpușa va fi de neprețuit. Datorită păpușei Eloise, copilașii vor învăța rutina de seară și se vor pune la culcare împreună cu noua lor păpușă. Prin intermediul jocului cu păpușa Corolle, copiii se apropie de lumea adulților, fac cunoștință cu propriile emoții și își dezvoltă imaginația cu ajutorul designului vestimentar unic. Materialele de cea mai bună calitate, plăcute la atingere și mângâiere aduc copiilor o joacă nederanjată, în timpul căruia copiii își practică abilitățile motrice fine, dar și abilitățile de comunicare. Păpușa Corolle, poate fi spălată manual la maxim 40 °C folosind doar un săpun lichid moale și uscată la aer curat, nu într-un uscător de rufe.

Brandul francez Corolle aduce în brațele copiilor dvs. cele mai frumoase păpuși din lume, începând din anul 1979. Echipa designerilor de păpuși Corolle inspiră viață în micul oraș romantic Langeais din zona franceză Loire Valley. Toate păpușile acestui brand combină calitatea superioară, designul francez frumos și atenția la detaliile unice. Brandul Corolle se mândrește cu prestigiosele premii Parents 'Choice Awards, precum și cu multe alte premii de la părinți grijulii, reviste de parenting și experți. Partea esențială a păpușilor Corolle sunt cele mai bune materiale care respectă standardele europene stricte, fiind plăcute la atingere. Puneți în brațele copilului dvs. cea mai frumoasă păpușă din lume pe care o puteți găsi doar la noi.

Carcateristici

 • păpușă moale și fină
 • ediție de sărbătoare
 • miros plăcut de vanilie
 • pentru copii de la 24 luni
 • ochi albaștri
 • 4 accesorii
 • dimensiune de 36 cm
 • detalii adaptate vârstei copiilor
 • spălatul manual la 40°C
 • design frumos franțuzesc
 • calitate superioară
Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 24 luni
Tara de provenientaDesigned in France
Inaltimea produsului36 cm
Ambalat în carton I/NDa
ObservaţieVanilla scent
Culoarearoz
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...