Păpușă de cârpă Mini Mimi Doll Threadbear din bumbac moale tricotat cu păr maro în cutie cadou de la 0 luni

Detalii privind produsul

Păpușa de cârpă Mini Mimi Doll va surprinde și încânta toți copilașii, în special fetițele de la vârsta de 3 ani. Păpușa Mimi este confecționată din tricot moale de bumbac, iar designul său a fost conceput de designeri de renume ai mărcii ThreadBear. Păpușa are o înălțime de 12 cm, deci poate fi transportată cu ușurință, copilul o poate duce oriunde cu el. Este, de asemenea, un accesoriu minunat pentru căsuțele de păpuși de la Tender Leaf Toys, copilul își poate extinde familia cu un nou membru al familiei și poate inventa povești noi.

Păpușa Mimi va încânta copilașii cu părul șaten și rochița roz. Păpușa este foarte flexibilă, permite o manipulare ușoară, așa că, copilul poate începe explorarea lumii oricând cu ea. Este foarte drăgălașă, are întotdeauna un zâmbet fericit pe față, admiră fluturii și stă cu prietenii. Designul tradițional britanic îi ajută pe copii să își descopere propria personalitate și încrederea în sine de la o vârstă fragedă. Jucăriile pentru cei mici sunt importante pentru dezvoltarea fiecărui copil, cresc activitatea creierului, modelează personalitatea copiilor, și dezvoltă abilitățile motorice. Cu păpușa Mimi, copilul trăiește multe momente fericite, își dezvoltă imaginația și creativitatea și se apropie de lumea adulților.

Linia ThreadBear ascunde păpuși frumoase pentru copii, șorțuri, paltoane, genți, cărți textile și creioane, care sunt proiectate în Marea Britanie de designeri de top și se caracterizează printr-un design britanic de care copiii se vor îndrăgosti la prima vedere. Linia de produse ThreadBear se gândește la viitorul copiilor, materialele de înaltă calitate utilizate în producție sunt cât mai sigure posibil și îndeplinesc criteriile stricte de siguranță și standardele UE. Aspectul atemporal al produselor ThreadBear va încânta și generațiile următoare de copii, adtfel produsele vor rezista în familia dvs. ani de zile.

Doprava 69

Descriere tehnică

Băiat/fatăcopil
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaDesigned in Great Britain
Dimensiuni12*5*3 cm
Inaltimea produsului12 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate0,04 kg
NoteMaterial: 100% cotton
Culoarearoz
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...