Păpușă de cârpă Esme Rag Doll Threadbear din bumbac moale tricotat cu păr negru în cutie cadou de la 0 luni

Detalii privind produsul

Păpușa de cârpă Esme Rag Doll va surprinde și încânta toți copilașii, în special fetițele de la vârsta de 3 ani. Păpușa atemporală este confecționată din tricot moale de bumbac, iar designul său a fost conceput de designeri de renume ai mărcii ThreadBear. Va deveni prietenă inseparabilă a copilului dvs., care va adormi mai repede cu ea, ori de câte ori se va juca cu ea. Păpușa exotică într-o rochie albă, va înveseli copilul dvs. și va crea o atmosferă confortabilă în timpul jocului. Păpușa are o înălțime de 35 cm, va deveni un decor al fiecărei camere pentru copii datorită aspectului inconfundabil britanic.

Păpușa de ciocolată Esme va încânta copilașii cu părul brunet și banderolă în culoarea curcubeului. Păpușa Esme are întotdeauna un zâmbet fericit pe față, iubește desenul, pictura și compania prietenilor veseli. Fetele se vor bucura de frumoasa ei rochie albă cu bretele colorate. Rochia are și în jurul taliei, popoane albe. În producție a fost utilizat bumbacul ales manual, fiind astfel de cea mai bună calitate, hăinuțele sunt detașabile.

Designul tradițional britanic îi ajută pe copii să își descopere propria personalitate și încrederea în sine de la o vârstă fragedă. Jucăriile pentru cei mici sunt importante pentru dezvoltarea fiecărui copil, cresc activitatea creierului, modelează personalitatea copiilor, și dezvoltă abilitățile motorice. Cu păpușa Esme, copilul trăiește multe momente fericite, își dezvoltă imaginația și creativitatea și se apropie de lumea adulților.

Linia ThreadBear ascunde păpuși frumoase pentru copii, șorțuri, paltoane, genți, cărți textile și creioane, care sunt proiectate în Marea Britanie de designeri de top și se caracterizează printr-un design britanic de care copiii se vor îndrăgosti la prima vedere. Linia de produse ThreadBear se gândește la viitorul copiilor, materialele de înaltă calitate utilizate în producție sunt cât mai sigure posibil și îndeplinesc criteriile stricte de siguranță și standardele UE. Aspectul atemporal al produselor ThreadBear va încânta și generațiile următoare de copii, adtfel produsele vor rezista în familia dvs. ani de zile.

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăcopil
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFabricat în Regatul Unit
Dimensiuni35*13*11 cm
Inaltimea produsului35 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate0,14 kg
NoteMaterial: 100% cotton
Culoareaalb
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...