Păpuşă din cârpă pentru bebeluşi Perle K Tendresse doll XXL Kaloo 80 cm în hăinuţă albă din material fin de la 0 luni

Detalii privind produsul

Păpușa Perle K Tendresse XXL este o păpușă minunată din colecția producătorului franțuzesc Kaloo, care este potrivită chiar și pentru nou-născuți. Păpușa Kaloo are un design atemporal, care va fascina copii, dar şi pe părinţi. Păpuşa poartă o rochită frumoasă roz şi o căciuliță cu trandafir. Pe rochița păpușei este o floare frumoasă. Păpușa pentru bebeluși Tendresse are o înălțime de până la 80 cm și este fabricată din material moale, care este delicat pentru pielea și mânuțele copiilor.

Carcateristici

  • păpușă moale din material fin
  • potrivit de la naștere
  • design atemporal
  • dimensiune 80 cm
  • spălare la 30 °
  • îndeplinește cele mai stricte criterii de siguranță
  • design atractiv franțuzesc

Colecţia Tendresse este noutatea producătorului Kaloo, la care puteși găsi păpuși de alint moi, blânde și drăguțe - pur și simplu perfecte pentru toți copiii care au nevoie de dragoste și iubire. Joaca cu păpuşa va dezvolta imainația şi creativitatea. Pentru cei mai mici, aceasta va fi un prieten de alintare, iar copiii mai mari vor avea grijă de ea, vor vorbi cu ea, astfel dezvoltându-şi abilităţile de comunicare.

Kaloo este un producător franţuzesc, care se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate pentru cei mai mici copii, începând de la naştere. Jucăriile Kaloo pentru bebeluşi au un design unic, de care copii cât şi părinţii se vor îndrăgosti. Procesul de fabricaţie este strict controlat, astfel jucăriile corepsund standardelor europene. Jucăriile sunt de calitate şi extrem de sigure. În jucăriile, Kaloo se reflectă frumuseţea franţuzească, perfecţiunea şi unicitatea. Curăţarea jucăriilor este uşoară, spălarea lor este indicată în apă de 30 de grade, fără înălbitori sau balsamuri, pentru a se menţine calitatea şi culoare frumoasă.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăcopil
VârstăDe la 0 luni
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni80 cm
Inaltimea produsului80 cm
Culoarearoz
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...