Păpușa Bébé Chérie pentru îmbrăcat Mon Grand Poupon Corolle 52 cm cu ochi albaștri clipitori de la 24 de luni

Detalii privind produsul

Păpușa iconică Bébé Chéri din atelierul producătorului franțuzesc Corolle va deveni cea mai bună prietenă a copilului dvs. încă din prima clipă. Suntem singurul e-shop de pe piață, care oferim copiilor dvs. o păpușă unică Bébé Chéri, care a văzut pentru prima dată lumina lumii în 1980 și a devenit prima păpușă a acestui brand prestigios. Această păpușă excepțională de dimensiunea unui nou-născut, este destinată copiilor de la 2 ani și are detalii incredibil de elaborate. Copiii o vor adora datorită mirosului delicat de vanilie și dimensiunii sale perfecte. Dimensiunea păpușei moi Bébé Cheri, este ceea ce îi va atrage pe copiii cel mai mult. Păpușa cu înălțimea de 52 cm va permite copiilor să o îmbrace în hăinuțele unui bebeluș adevărat! Fiecare joacă cu această păpușă Corolle va fi îmbunătățită prin îmbrăcarea hăinuțelor copilașilor dvs., sau cu hăinuțele surorii mai mici, care a crescut , iar aceste hăinuțe nu îi mai vin. Cu toate acestea, copiii vor iubi, de asemenea, ochii albaștri clipitori, care se închid ori de câte ori bebelușul pune păpușa în pătuț. Datorită materialelor de cea mai bună calitate, designului perfect și expresiei amabile, copilul dvs. va crea o legătură durabilă cu această păpușă.

Această păpușă legendară Bébé Chéri, cu dimensiunea de 52 cm și ochi albaștri, se va potrivi de miune în brațele copilului dvs. Grija de ea va aminti de grija pentru un copil adevărat datorită designului său și a mirosului plăcut. Păpușa Bebe Chéri poate fi îmbrăcată cu hăinuțele bebelușilor de până la 3 luni, din care crescut deja. Joaca cu o păpușa de dimensiunea unui nou-născut, va fi de neuitat datorită acestor caracteristici și va aduce multe experiențe noi copiilor dvs. Păpușa Calin este perfect adaptată vârstei copilului din toate punctele de vdere. Prin intermediul jocului cu păpușile Corolle, copiii se apropie de lumea adulților, fac cunoștință cu propriile emoții și își dezvoltă imaginația cu ajutorul designului vestimentar unic. Materialele de cea mai bună calitate, plăcute la atingere și mângâiere aduc copiilor o joacă nederanjată, în timpul căruia copiii își practică abilitățile motrice fine, dar și abilitățile de comunicare. Poate fi spălată manual la maxim 40 °C folosind doar un săpun lichid și uscată la aer curat.

Brandul francez Corolle aduce în brațele copiilor dvs. cele mai frumoase păpuși din lume, începând din anul 1979. Echipa designerilor de păpuși Corolle inspiră viață în micul oraș romantic Langeais din zona franceză Loire Valley. Toate păpușile acestui brand combină calitatea superioară, designul francez frumos și atenția la detaliile unice. Brandul Corolle se mândrește cu prestigiosele premii Parents 'Choice Awards, precum și cu multe alte premii de la părinți grijulii, reviste de parenting și experți. Partea esențială a păpușilor Corolle sunt cele mai bune materiale care respectă standardele europene stricte, fiind plăcute la atingere. Puneți în brațele copilului dvs. cea mai frumoasă păpușă din lume pe care o puteți găsi doar la noi.

Carcateristici

  • păpușă moale și fină
  • potrivită pentru îmbrăcarea hainelor pentru bebeluși
  • miros plăcut de vanilie
  • pentru copii de la 24 luni
  • ochi albaștri
  • dimensiune de 52 cm
  • detalii adaptate vârstei copiilor
  • spălatul manual la 40°C
  • design frumos franțuzesc
  • calitate superioară

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 24 luni
Tara de provenientaDesigned in France
Inaltimea produsului52 cm
Ambalat în carton I/NDa
ObservaţieVanilla scent
Culoarearoz
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...