Păpuşă Baby Nurse Smoby cu hăinuţe 32 cm de la 24 luni

Detalii privind produsul

Păpuşa Baby Nurse este o jucărie splendidă pentru fiecare copil încă de la vârsta de 2 ani. Are o înălţime de 32 cm. Păpuşa de jucărie Baby Nurse este produsul producătorului francez de jucării Smoby. Cu faţa ei fermecătoare va încânta pe toată lumea. Este fabricată din material moale şi plăcut, din două piese, este îmbrăcată în haine de culoare roz şi gri, cu o căciulă splendidă, completată cu imagini brodate minunate. Setul mai conţine şi alte hăinuţe pentru păpuşă - hăinuţă splendidă roz-gri-alb cu o şalopetă. Păpuşa se poate schimba în alte hăinuţe foarte uşor, copilul dvs. se va descurca şi singur. Jocul cu păpuşi dezvoltă abilităţile cognitive şi motorice ale copiilor, precum şi independenţa lor. Fetiţele se vor putea simţii în rolul mămicilor.

Copilul dvs. se joacă cu păpuşile de jucărie, ca şi cum ar fi bebeluşi adevăraţi. Va învăţa pe propria lui păpuşă, cum trebuie dezbrăcată şi îmbrăcată, iar această abilitate, cu trecerea timpului, va fi utilă chiar şi lui. Jocul cu păpuşi are un rol foarte important în dezvoltarea abilităţilor de comunicare şi în formarea limbajului. Acesta este o modalitate splendidă pentru pregătirea copilașului nostru, pentru sosirea unui frățior sau unei surori mai mic. În timp ce ţine sau hrăneşte păpuşa, precum şi pe parcursul întregului joc cu păpuşi, copilul dvs. imită adulţii şi învaţă, cum să-şi exprime dragostea lui pentru ceilalţi. Smoby este o marcă franceză faimoasă, care se ocupă cu fabricarea jucăriilor de calitate pentru copii, din materiale nedăunătoare sănătăţii. 

Produsele Smoby sunt de calitate înaltă, conform certificatelor de calitate europene. Păpușa Baby Nurse este fabricată din cauciuc foarte plăcut la atingereAspectul realistic se datorează ochilor mari fermecătoare, splendide, albaştri. Corpul păpuşii este foarte moale, pe care copii adoră şi le îmbrăţişează cu mare drag. Va cuceri inima fiecărei prinţesă. Jocul cu păpuşi face parte din jocurile favorite ale copiilor. Copiii adoră să aibă grijă de păpuşile lor. Le hrănesc, le fac baie, le vindecă, le pun la somn şi le îmbracă. Se pot achiziţiona păpuşii numeroase accesorii, astfel îngrijirea ei va fi perfectă. Păpuşii îi aparţin şi accesorii miraculoase - farfurie cu lingură şi mâncare pentru bebeluşi. Aceste accesorii vor uşura îngrijirea păpuşii.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni32 cm
Inaltimea produsului32 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Culoarearoz
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...