Păpușa Anais Winter Sparkle Mon Grand Poupon Corolle 36 cm cu ochi clipitori maro de la 24 luni

Detalii privind produsul

Păpușa unică Anais Winter Sparkle Mon Grand Poupon de la atelierul mărcii franceze Corolle iubește pur și simplu tendințele de iarnă și modă! Suntem singurul e-shop de pe piață, care oferim copiilor dvs. o păpușă de cea mai bună calitate cu frumosul nume francez Anais, cu care copilașii vor descoperi farmecul maternității și frumusețea îngrijirii unui bebeluș. Această păpușă excepțională pentru copii de la vârsta de 2 ani are detalii bine elaborate, iar copiii o vor adora datorită hainelor sale frumoase și a parfumului delicat de vanilie. Păpușa Mon Grand Poupon în haine frumoase cu un motiv de iarnă are ochi căprui frumoși care se închid în timpul somnului și chiar îți sug degetul, la fel ca un bebeluș adevărat. Fiecare joc cu această păpușă Corolle este îmbunătățit prin clipirea ochilor, care se închid ori de câte ori copilul pune păpușa în pătuț. Datorită materialelor de cea mai bună calitate, designului perfect și a expresiei drăgălașe, copilul dvs. va crea o legătură puternică cu această păpușă care va dura ani de zile.

Această frumoasă păpușă Anais Winter Sparkle Mon Grand Poupon cu ochi căprui are o dimensiune de 36 cm și se potrivește foarte bine în mâinile copilului dvs. Joaca cu păpușă va fi de neuitat nu numai datorită dimensiunii perfecte a păpușei, ci și datorită detaliilor incredibil de elaborate, parfumului delicat de vanilie și o serie de accesorii pe care vi le aduce marca Corolle. Păpușa originală Mon Grand Poupon din ediția de iarnă poate fi schimbată, hrănită, adormită, tratată sau plimbată datorită unei game largi de accesorii. Păpușa Corolle este perfect adaptată vârstei copilului sub toate aspectele. Jucându-se cu păpușa Corolle, copiii se apropie de lumea adulților, își cunosc propriile emoții și, datorită designului unic al hainelor, își dezvoltă din nou imaginația. Materialele de cea mai bună calitate care sunt plăcute la atingere și mângâiere vor aduce copiilor un joc netulburat, în timpul căruia copilașii își dezvoltă abilitățile motorice, precum și abilități de comunicare. Păpușa Corolle poate fi spălată manual la maximum 40°C folosind doar săpunul lichid și uscată la aer. 

Brandul francez Corolle aduce în brațele copiilor dvs. cele mai frumoase păpuși din lume, începând din anul 1979. Echipa designerilor de păpuși Corolle inspiră viață în micul oraș romantic Langeais din zona franceză Loire Valley. Toate păpușile acestui brand combină calitatea superioară, designul francez frumos și atenția la detaliile unice. Brandul Corolle se mândrește cu prestigiosele premii Parents 'Choice Awards, precum și cu multe alte premii de la părinți grijulii, reviste de parenting și experți. Partea esențială a păpușilor Corolle sunt cele mai bune materiale care respectă standardele europene stricte, fiind plăcute la atingere. Puneți în brațele copilului dvs. cea mai frumoasă păpușă din lume pe care o puteți găsi doar la noi.

Carcateristici

  • păpușa moale și ușoară
  • miros delicat de vanilie
  • pentru copilașii de la 24 luni
  • ochi căprui și motiv de iarnă
  • dimensiune de 36 cm
  • detalii adaptate vârstei copilului
  • spălare manuală la maxim 40°C
  • design frumos franțuzesc
  • calitate superioară
Doprava nad 39€ RO zima

Descriere tehnică

Băiat/fatăcopil
VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Inaltimea produsului36 cm
Dimensiunile ambalajului26*29*43 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate0,9 kg
Culoareaalb
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...