Păpușa Adele cu părul lung blond Mon Grand Poupon Corolle 36 cm cu ochi albaștri clipitori și piaptăn de la 3 ani

Detalii privind produsul

Frumoasa păpușa cu păr lung Adele Mon Grand Poupon din atelierul producătorului franțuzesc Corolle abia așteaptă să se întălnească cu copilașul dvs. Suntem singurul e-shop de pe piață, care oferim copiilor dvs. păpușa Adele cu păr lung blond și ochi pătrunzători albaștri, care din prima clipă va deveni cea mai bună prietenă a lor. Păpușa unică cu detalii incredibil de elaborate și miros de plăcut de vanilie pentru copilașii de la 3 ani, este îmbrăcată în hăinuțe cu design frumos și nu lipsesc nici accesoriile minunate - banderola, pantofiorii și piaptănul, fără de care nu face nicun pas. Datorită lui, îngrijirea părului lung și dens al păpușei Adele este mai interesantă și plină de idei noi. Părul păpușii este ușor de pieptănat, iar copilul tău poate fi coafor de păpușă. Cu toate acestea, fiecare joacă cu această păpușă este îmbunătățită de o față asimetrică și ochi albaștri clipitori, care se închid ori de câte ori păpușa se întinde pe spate.

Frumoasa păpușă Adele Mon Grand Poupon are dimensiunea de 36 cm și este ideală pentru brațele copilului dvs. Datorită dimensiunii sale, precum și a detaliilor perfect elaborate, a corpului moale și delicat, joaca cu păpușa va fi de neprețuit. Datorită pieptenului și a accesoriilor bogate, superba păpușă Mon Grand Poupon poate fi pieptănată, schimbată, hrănită, adormită sau dusă la plimbări. Păpușa Corolle este perfect adaptată vârstei copilului din toate punctele de vedere. Prin intermediul jocului cu păpușa Corolle, copiii se apropie de lumea adulților, fac cunoștință cu propriile emoții și își dezvoltă imaginația cu ajutorul designului vestimentar unic. Materialele de cea mai bună calitate, plăcute la atingere și mângâiere aduc copiilor o joacă nederanjată, în timpul căruia copiii își practică abilitățile motrice fine, dar și abilitățile de comunicare. Păpușa Corolle, poate fi spălată manual la maxim 40 °C folosind doar un săpun lichid moale și uscată la aer curat, nu într-un uscător de rufe.

Brandul francez Corolle aduce în brațele copiilor dvs. cele mai frumoase păpuși din lume, începând din anul 1979. Echipa designerilor de păpuși Corolle inspiră viață în micul oraș romantic Langeais din zona franceză Loire Valley. Toate păpușile acestui brand combină calitatea superioară, designul francez frumos și atenția la detaliile unice. Brandul Corolle se mândrește cu prestigiosele premii Parents 'Choice Awards, precum și cu multe alte premii de la părinți grijulii, reviste de parenting și experți. Partea esențială a păpușilor Corolle sunt cele mai bune materiale care respectă standardele europene stricte, fiind plăcute la atingere. Puneți în brațele copilului dvs. cea mai frumoasă păpușă din lume pe care o puteți găsi doar la noi.

Carcateristici

  • păpușă moale și fină 
  • cu piaptăn pentru păpușă
  • păr blond și ochi albaștri
  • miros plăcut de vanilie
  • pentru copii de la 3 ani
  • dimensiune de 36 cm
  • detalii adaptate vârstei copiilor
  • spălatul manual la 40°C
  • design frumos franțuzesc
  • calitate superioară 
Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaDesigned in France
Inaltimea produsului36 cm
Ambalat în carton I/NDa
ObservaţieVanilla scent
Culoarearoz
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...