Vehicul babytaxiu Bimba smarTrike roşu

Detalii privind produsul

Babytaxiul Bimba smarTrike pentru copii este un joc în culori vesele care este ideal copiilor de la vârsta de 18 luni. Babytaxiul străluceşte în culoare roşie cu o faţă zâmbitoare care este irezistibilă pentru copii. Înălţimea scaunului de la sol este 19 cm, iar dimensiunile sale sunt 46*46*25 cm. În partea posterioară a babytaxiului se află un spătar pentru o siguranţă mai mare, dar dacă copilul este mai mare, acesta poate fi demontat cu uşurinţă. Scaunul babytaxiului este foarte confortabil şi are o proiectare ergonomică. Copilul schimbă direcţia cu ajutorul volanului şi înaintează prin împingerea picioarelor sale pe sol.

Spătarul babytaxiului este ideal şi ca un mâner de împins pentru părinţii care doresc să ţină sub control micuţul lor pe acest vehicul. Babytaxiul este ideal nu numai pentru distracţie şi pentru alungarea plictiselii, chiar dacă copilul se poate distra ore întregi pe acest vehicul. În timpul datului pe acest babytaxiu se întăreşte musculatura copilului pe picioare şi braţe, se dezvoltă abilităţile lui motrice, iar cu ajutorul acestui joc se va familiariza cu culorile şi formele şi va ajunge mai aproape de lumea adulţilor. Babytaxiul este un bun predecesor al bicicletei, deoarece copiii vor învăţa deja în faza incipientă cum să-şi menţină echilibrul şi cum să-şi folosească picioarele.

Brandul smarTrike al tricicletelor şi al babytaxiurilor este cel mai bine vândut și cel mai bine evaluat brand pentru copii din întreaga lume. Acesta se află pe piaţă de zeci de ani, smarTrike este lider mondial în vânzarea, fabricarea şi dezvoltarea tricicletelor de copii. Vinde anual milioane de triciclete, care reprezintă garanţia calităţii şi a siguranţei. Calitatea este dovedită şi de premiile internaţionale, printre care se află Toy Industry Award - Winner Best Outdoor Toy 2013, Lovely by Parents - Winner 2014, Winner Rigt Star - Best Baby Essentials Award 2014.

Doprava 79

Descriere tehnică

Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...