Nisipar scoică Mini Sand Pit Smoby verde 35 cm pentru spații mici de la 18 luni SM850202

Detalii privind produsul

Nisiparul de top Mini Sand Pit de la producătorul franțuzesc Smoby, este cadoul ideal pentru băieții și fetițele de la vârsta de 18 luni. Datorită dimensiunilor sale compacte de 35*35 cm, frumosul nisipar verde în formă de scoică este ideal pentru spații mici. Poate fi folosit nu numai în interior, ci și în grădină sau curte. Suprafața sa este protejată de un filtru anti-UV, deci este foarte rezistent la lumina soarelui și își păstrează aspectul frumos ani de zile. Se potrivește perfect în orice cameră pentru copii, o decorează și creează o atmosferă jucăușă și veselă.

Acesta le va oferi micuților voștri o mulțime de experiențe distractive - îl vor putea folosi ca un mini-nisipar și în zilele fierbinți de vară ca o piscină - îl vor putea umple cu apă și vor putea juca un joc răcoritor cu bărci (neincluse în pachet). Nisiparul multifuncțional ajută la dezvoltarea abilităților și a creativității copiilor, cei mici se vor putea juca de-a constructori, pirați și marinari. Se cufundă în lumea imaginației, împreună cu frații și prietenii își dezvoltă abilitățile de comunicare și își îmbunătățesc abilitățile motorice. Nisipaul pentru copii se caracterizează printr-un aspect franțuzesc și cea mai înaltă calitate. Marginile fine și rotunjite asigură siguranța copiilor în timpul jocului, suprafața nisiparului este plăcută și catifelată la atingere.

Timp de câțiva ani buni, producătorul franțuzesc Smoby aduce copiilor jucării de cea mai bună calitate, cu un design original. Materialul de pe jucăriile Smoby este rezistent, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor. Toate jucăriile au margini rotunjite, astfel încât copilașii dvs. să fie în siguranță și protejați de rănire în timpul jocurilor distractive. Produsele Smoby, dezvoltă versatil copilașii, modelează personalitatea lor și atrag atenția fiecărui copil. Jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță și sunt o garanție a calității franceze de top și a unui aspect modern.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăboy and girl
Vârstăde la vârsta de 18 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni35*35*9 cm
Inaltimea produsului9 cm
Dimensiunile ambalajului35*35*9 cm
Filtru UVDa
Greutate0,28 kg
Volum6,5 l
Culoareaverde
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...