Nisipar Scoică BIG din două părţi volum de 2*100 litri 88*88 cm albastru de la 18 luni

Detalii privind produsul

Nisiparul Scoică cu două părţi de marcă BIG este o jucărie a micuţilor,cu o vârsta mai mare de un an şi este garanţia distracţiilor de vară. Nisiparul de formă de scoică,de culoare albastră,are două părţi, care pot fi umplute sau cu nisip sau cu apă,datorită căreia acesta nu este numai un nisipar, dra şi o piscină mică. Ca să se evite eventualele accidente de înecare, cele două părţi,după prescripţii, nu poate fi acoperite ermetic. Datorită volumului nisiparului de la firma BIG, în această jucărie încape 100 de kg de nisip şi 100 de l de apă. Dimensiunile nisiparului cu două părţi,în formă de scoică este 180*87*20 cm.

În nisipar copii se vor distra de minune. Pentru siguranţa copiilor, colţurile nisiparului sunt rotunjite. Producătorul german BIG ţine în vedere şi simţul practic, deoarece dacă Dv. iearna doreşte şă ţină nisiparul în interior, este de ajuns să şteargă suprafaţa acestuia cu o batistă umedă, şi nisiparul va deveni iar curat. Nisiparul BIG are un filtru UV,care apără culorile nisiparului de la decolorare.Jucăriile BIG au fost testate în instituţii diferite,astfel susţin calitatea produselor. Producătorul BIG este conştient despre calitatea deosebită a produselor, de aceea au 3 ani de garanţie la produse.

Nisiparul BIG cu două părţi a fost testat de către instituţia TÜV Rheinland,potrivit prescripţiilor severe GS. Firma germană BIG produce jucării de categorii înalte. Logoul mărcii este un bivol,care simbolizează putere, rezistenţă şi masivitate - chiar aceste sunt trăsăturile mărcii. Produsele mărcii BIG se bazează pe siguranţă, materialele folosite în producere sunt nu numai de calitate, dar sunt şi inocive asupra sănătăţii. Designul înconfundabil, procesele moderne de fabricare şi jucăriile moderne, se potrivesc cerinţelor copiilor - acesta este BIG.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni88*88*20 cm
Inaltimea produsului20 cm
Filtru UVDa
Greutate2,1 kg
Volum L100 kg sand or 100 liter water
Note2 x
Culoareaalbastru
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...