Nisipar din două părți Watershell Green BIG scoică 2*100 l pentru apă și nisip 88*88*21 cm verdede la 18 luni

Detalii privind produsul

Nisiparul Scoică cu două părţi Watershell Green de marcă BIG este o jucărie minunată de grădină, pentru băieții și fetele de la 18 luniNisiparul frumos este realizat în formă de scoică verde, are două părţi individuale, care pot fi umplute cu apă sau nisip sau, fapt pentru care puteți creea cu ușurință nu numai un nisipar, dar şi o piscină mică pentru copilul dvs. Fiecare parte a nisiparului are o capacitate de 100 de kg de nisip sau de 100 de l de apă. Dimensiunile nisiparului cu două părţi, în formă de scoică sunt de 88*88*20 cm.

În nisipar copii se vor distra ore în șir. Pentru siguranţa copiilor, colţurile nisiparului sunt rotunjite. Producătorul german BIG ţine cont și de partea practică, deoarece dacă dorți în timpul iernii să-l depozitați în interior, este de ajuns să ştergeți suprafaţa acestuia cu o cârpă umedă, şi nisiparul va va fi curat și pregătit pentru depozitare. Nisiparul BIG are un filtru UV, care protejează culorile nisiparului de la decolorare. Jucăriile BIG au fost testate în instituţii diferite, astfel susţin calitatea produselor.

Nisiparul BIG cu două părţi a fost testat de către instituţia TÜV Rheinland, în conformitate cu normelor severe de siguranță GS. Firma germană BIG este un producător de jucării de top care sunt premiate la nivel internațional. Logoul mărcii este un bivol, care simbolizează puterea, rezistenţa şi masivitatea - aceste fiind și trăsăturile caracteristice ale mărcii. Produsele mărcii BIG se bazează pe siguranţă, materialele folosite în producere sunt nu numai de calitate, dar sunt și nedăunătoare sănătăţii. Designul înconfundabil, procesele moderne de fabricare şi jucăriile moderne, se potrivesc cerinţelor copiilor - acesta este producătorul BIG.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 18 luni
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni88*88*20 cm
Inaltimea produsului20 cm
Filtru UVDa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate2,1 kg
Volum100 kg sand or 100 liter water
Observaţie2 x
Culoareaverde
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...