Nisipar Sandy BIG cu capac verde și pistă de apă AquaPlay Mountain Lake cu peşteră de munte şi cu tobogan de la 12 luni

Detalii privind produsul

Setul de jucărie - nisiparul BIG Sany cu, capac cu protecție și pista de apă AquaPlay Mountain Lake este un set excepțional de jucărie pentru fiecare băiețel și fetiță de la 12 luni. Setul avatanjos de jucărie se poate achiziționa acum la preț redus astfel că, veți putea și economisi. Jucăriile formează o imagine minunată de ansamblu, s-au fabricat din materie de bază de calitate și vor transforma fiecare curte și grădină într-una mai superbă în timp ce cu sistemul de canal copilașul se va juca și în camera lui în vreme rea. Jucăriile de la producătorii mărcilor renumite BIG și AquaPlay îi va distra pe copii pentru un timp îndelungat.

Nisipar pentru copii Sandy BIG cu capac volum de 239 litri de la vârsta de 12 luni verde

Nisiparul BIG Sandy este unul dintre produsele cele mai populare dintr-o categorie de produse. Datorită volumului nisiparului de la producătorul german BIG, încap 389 kg de nisip. Nisiparul este dotat şi cu un capac, care oferă protecţie împotriva mizeriei. Nisiparul verde în formă tradiţională de pătrat are dimensiuni exterioare de 138*138*24 cm, iar dimensiunile interioare sunt 100*100 cm. Folosirea produsului este recomandată de la vârsta de 12 luni. Un avantaj uriaş al acestuia este practicitatea, deoarece nisiparul poate fi demontat în doar câteva secunde, poate fi mutat altundeva şi poate fi asamblat din nou foarte repede. Capacul pliabil face parte din ambalaj, a cărui suprafaţă este completată cu o pistă scobită astfel că, copilul, pe lângă joaca cu nisip se va putea juca și cu mașinuța. Dacă pista de drum va fi umplută cu apă va avea un canal de nave. Capacul este accesoriul foarte important şi de nelipsit a nisiparului, deoarece va proteja perfect nisipul de excrementele animalelor şi de mizeriile, care sunt suflate de vânt în acesta.

Copii se vor putea juca ore întregi în acest nisipar. Pentru siguranţa copiilor colţurile nisiparului sunt rotunjite. Producătorul german BIG ţine cont şi de modul practic, deoarece dacă vă doriți să depozitați nisiparul în interior pe timpul iernii este îndeajuns doar să-l ștergeți cu o lavetă umedă astfel că, instantaneu va fi curat și gata pentru depozitare. Nisiparul BIG Sandy conține un filtru UV, care protejează culorile de razele fierbinți ale soarelui astfel că, acestea nu-și vor pierde din strălucirea lor nici după ani. Produsele BIG sunt testate în instituţii independente, care garantează calitatea produselor. Producătorul BIG oferă 3 ani de garanţie pentru produsele sale. 

Pistă de apă AquaPlay Mountain Lake cu bârlog de munte, cu tobogan, cu baraj şi cu 2 figurine

Pista de apă, AquaPlay Mountain Lake este un sistem fantastic de canal de cea mai bună calitate Suedeză pentru vârstele de 3-7 ani. Sistemul de canal de jucărie conține tobogan, bârlog de munte, vapor, barcă și 2 animale. Prin pista de apă AquaPlay copii vor face cunoștință cu proprietățile fizice ale apei.

Caracteristici

  • Jucărie educativă cu apă
  • Dimensiune de 126*8*35 cm
  • Baraj
  • Moară
  • Pompă de apă
  • Vapor și barcă
  • 2 animale
  • garnitură din cauciuc de calitate
  • din material de plastic ecologic, rezistent
  • se poate extinde datorită accesoriilor, conectorilor și garniturilor

Producătorul german BIG, care dispune și de premii internaționale fabrică jucării de calitate de top. Logo-ul mărcii BIG este bivolul, care se caracterizează prin rezistență, putere, masivitate - și exact acestea sunt caracteristicile mărcii. AquaPlay este de asemenea un producător european renumit, care se ocupă de fabricarea jucăriilor interesante cu apă. Sistemele unice de canal AquaPlay au fost proiectate în Suedia și fabricate în Germania din material de plastic reciclabil și nedăunător sănătății.

Doprava 69

Descriere tehnică

VârstăDe la 12 luni
Tara de provenientaGermania
Dimensiuni138*138*27 cm
Inaltimea produsului27 cm
Dimensiunile ambalajului117*60*41 cm
Lungime intreaga138 cm
Filtru UVDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate16,8 kg
Capacitate maximă admisă383 kg
Volum L239 l
Note383 kg sand
Culoareaverde
Set de produseDa
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...