Nisipar cu două părți Scoică Watershell Green BIG volum de 2*20 kg pentru apă și nisip 74*88*21 cm verde de la 18 luni

Detalii privind produsul

Nisiparul cu două părți Watershell Green de la producătorul german BIG este o jucărie excelentă pentru băieții si fetele de la 18 luni. Nisiparul original este realizat în formă de scoică verde, este format din două părți separate care pot fi umplute cu apă sau nisip. Copiii pot folosi nisiparul multifuncțional și ca o piscină mică în zilele toride de vară. În fiecare parte a nisiparului pot încăpea maximum 20 kg de nisip. Cănd este pliat, nisiparul din două părți are dimensiuni de 74*88*21 cm.

Copilul se poate distra jucându-se în nisipar ore în șir. Nisiparul are toate marginile rotunjite, astfel încât copilul să nu se rănească în timpul jocului. Producătorul german BIG s-a gândit și la latura practică a jucăriei, iar în cazul în care doriți să depozitați nisiparul în interior pentru iarnă, pur și simplu îl puteți șterge cu o cârpă umedă și este curat - gata de depozitat. Nisiparul este protejat de un filtru UV, astfel își va păstra culorile frumoase chiar și după timp îndelungat. Produsele BIG sunt testate în instituții independente și subliniază calitatea produselor.

Nisiparul BIG din două părți este testat de organismul german de inspecție TÜV Rheinland în conformitate cu standardele stricte de siguranță GS. Marca germană BIG este producătorul jucăriilor de top, care a obținut premii internaționale. Logo-ul producătorului BIG este un bivol, care prezintă rezistență, durabilitate și robustețe - acestea fiind trăsăturile caracteristice ale acestui brand. Marca BIG se bazează pe siguranța produselor sale, materialele folosite sunt doar de cea mai bună calitate, ci și inofensive. Designul inconfundabil, procesele moderne de fabricație și jucăriile care îndeplinesc cerințele copiilor - acesta este brandul BIG.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFabricat în Germania
Dimensiuni74*88*21 cm
Volum L2*20 kg (piesok)
Culoareaverde
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...